Kazara Aşk yakında başlıyor! Kazara Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Kazara Aşk yakında başlıyor! Kazara Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizisi Kazara Aşk için geri sayım başladı. Kazara Aşk oyuncu kadrosunda kimler var? Kazara Aşk konusu nedir? Kazara Aşk hangi kanalda?

Yaz sezonunda ekranlar yaz dizileriyle şenleniyor. Yeni diziler bir bir yayına başlarken bazı dizilerin de çekimleri ve hazırlıkları devam ediyor. Yeni dizi Kazara Aşk da bunlardan biri. Koliba Film tarafından hazırlanan Kazara Aşk yakında ekrana gelmek için hazırlanıyor. Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrolde olduğu Kazara Aşk renkli ve eğlenceli bir aşk hikayesini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Yakında başlayacak yeni dizi Kazara Aşk oyuncu kadrosunda kimler var? Kazara Aşk konusu nedir? Kazara Aşk hangi kanalda? İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

Kazara Aşk hangi kanalda?

Koliba Film tarafından hazırlanan Kazara Aşk Star Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Eğlenceli bir aşk dizisi olan Kazara Aşk'ın çekimleri başlamıştı. Tanıtımları da yayınlanan yeni dizi Kazara Aşk dikkat çekmeye başladı. Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrolde olduğu diziden gelen fotoğraflar ve çift uyumu seyirciden tam not almayı başardı. Ata Türkoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Kazara Aşk dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Kazara Aşk senaryosu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu tarafından hazırlanıyor.

Kazara Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrolleri paylaştığı Kazara Aşk dizisinde birçok başarılı isim de yer alıyor. Star Tv'nin yeni yaz dizisi Kazara Aşk bomba isimleri kadrosuna toplamayı başardı. Gökçe Akyıldız, Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Deniz Altan, Sadi Celil Cengiz, Burakhan Yılmaz, Aycan Koptur ve Burak Tamdoğan Kazara Aşk kadrosunda rol alan diğer oyuncular… Tanıtımları sosyal medyada yoğun ilgi gören Kazara Aşk yaz sezonuna iddialı girmeye hazırlanıyor.

Kazara Aşk konusu nedir?

Star Tv'nin yeni dizisi Kazara Aşk için geri sayım başladı. Yakında ekranda olacak Kazara Aşk'ın konusu da merak ediliyor. Kazara Aşk'ta bir kaza ile yolları kesişen iki gencin aşk macerası ekrana yansıyacak. Üniversiteyi yeni bitirmiş ve evlenme hayalleri olan bir genç kız ile zengin bir ailenin oğlunun kesişen yolları farklı bir serüveni ekrana taşıyacak. Kazara Aşk dizisinde yalanlar zinciri ve kesişen hayatlar yaz akşamlarınızda izleyeceğiniz yeni bir seçenek olarak yayına başlayacak.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar