Teşkilat 14. Bölüm İzle

Teşkilat 14. Bölüm İzle
Türkiye’ye getirilen ve sorgulanan Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasını fırsat bilerek kayıplara karışır. Bombalı uçak eylemi önlenecek mi?

Resmi olarak ölü olan yedi istihbaratçının akıllara ziyan operasyonlarını TRT1 ekranlarına taşıyan Teşkilat 14. bölümüyle sezon finali yapıyor. Her pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat 14. yeni bölümünde aracı kaza yapan Fadi, fırsattan istifade ederek kaçar. Çıkan çatışmada araçta sıkışan Pınar, hayatta kalabilecek mi? Uçağa binen Serdar, kaçırılan uçaktaki teröristleri ve bombalı saldırıyı engellemeye çalışırken varlığından haberdar olan teröristleri etkisiz hale getirebilecek mi? Hain planlarına devam eden Ceren’i takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir. Zamana karşı yarışın yapıldığı Teşkilat 14. Final bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 14. Bölüm İzle

Yapımcılığını Timur Savcı - Burak Sağyaşar ikilisinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu milli istihbarat dizisi Teşkilat, bol aksiyon ve heyecan içeren 14. Yeni bölümüyle TRT1’de ekrana geliyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya da yer alıyor.

Fadi elden kaçıyor

Türkiye’ye getirilen ve sorgulanan Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasını fırsat bilerek kayıplara karışır. Kazanın ardından çıkan çatışmada Pınar, araçta sıkışıp kalmıştır. Hayati tehlikesi olan Pınar için operasyon başlatılırken genç kız, kurtulabilecek mi?

Bombalı uçak eylemi önlenecek mi?

Serdar’ın peşine düştüğü terörist uçağa binmiştir. Takipte olan Serdar yolcu olarak uçağa biner. Teröristin uçağı kaçırmasıyla hareketli dakikalar başlar. Uçakta bomba vardır ve büyük saldırı planı MİT binasına yapılacaktır. Saldırıya engel olmak için harekete geçen Serdar, varlığından haberi olan saldırganlar tarafından köşeye sıkıştırılır. Karargâh saldırıyı önlemek için teyakkuza geçerken bombayı ve saldırıyı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, amacına ulaşabilecek mi? Saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır.

Ceren ve yeni bir saldırı

Bu arada Fadi’nin yokluğunda Şirket’ten değil de Şef’ten talimat alan Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam etmektedir. Karargâh tarafından takip edilen Ceren, yeni bir saldırı emri alınca onu önlemek için ekip harekete geçer. Ceren’in yeni saldırı planı ne? Hem bombalı eylem hem de yeni saldırı durdurabilecek mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Teşkilat 14. Sezon finali 6 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

06-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar