Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu Evlendi

Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu Evlendi
Sen anlat Karadeniz adlı dizideki Mustafa karakteriyle sevenlerinin gönlünde yer edinen Sinan Tuzcu ikinci kez nikah masasına oturdu.

Dizilerin sezon finali yapması ve oyuncuların artık yavaş yavaş kendi hayatları adına aldıkları kararları uygulamaya başladıkları bu günlerde sevindiren bir haber yansıdı magazin basınına ve sosyal medyaya. Ünlü ve başarılı oyuncu Sinan Tuzcu ile yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan Beyza Kapu dün nikah masasına oturarak birlikte geçirecekleri bir ömür için evet dediler. 2016 yılında evli olduğu eşi Dolunay Soysert’ten boşanan oyuncu Sinan Tuzcu böylece ikinci defa nikah massına oturmuş oldu. Bir buçuk yıldır birlikte olan çiftin nikah töreni ise önceki gün Fenerbahçe Yelken Spor Kulübü’nde gerçekleşti. Ünlü oyuncu ve Beyza Kapu’nun oldukça mutlu oldukları nikah töreni ise pandemi gereği geniş bir katılımcı kitlesinden uzak olarak gerçekleştirildi. Son olarak Sen Anlat Karadeniz adlı dizide Mustafa karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan ve oldukça başarılı olan Sinan Tuzcu’nun yeniden evlenmesi sevenlerini oldukça mutlu etti.

Nikahı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kıydı

2016 yılında ilk eşi Dolunay Soysert ile ayrılan ve son bir buçuk yıldır Beyza Kapu ile birlikte olan ünlü ve başarılı oyuncu Sinan Tuzcu geçtiğimiz gün yeniden nikah masasına oturarak ikinci kez evet dedi. Ünlü isim Sinan Tuzcu ve Beyza Kapu’nun nikah törenleri Fenerbahçe Yelken Spor Kulübü’nde gerçekleştirilirken pandemi nedeniyle katılımcı sayısına dikkat edildi. Ünlü çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken oyuncu Sinan Tuzcu’nun Sen Anlat Karadeniz adlı dizideki rol arkadaşları İrem Helvacıoğlu, Cem Kenar ve Furkan Asoy’un da katıldığı tören oldukça neşeli ve mutlu geçti. Yeni çiftin de mutlulukları gözlerinden okunurken magazin basınında ve sosyal medyada yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar dilendi. Bizde ünlü oyuncu Sinan Tuzcu ve eşi Sinan Kapu’ya mutluluklar diliyoruz.

Sinan Tuzcu Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin başarılı oyuncusu Sinan Tuzcu 10 Temmuz 1977 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan oyuncu Mimar Sinan üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok film ve dizi de rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Sen Anlat Karadeniz, 7 Yüz, Babam ve Ailesi, Arka Sokalar, Tanıklar, Aşk Ekmek Hayaller, Yarım Kalan Mucize, Görüş Günü Kadınları, Mor Menekşe, Aşk ve Ceza.

06-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar