Teşkilat 58. bölüm izle!

Teşkilat 58. bölüm izle!
Trt 1 ekranlarının başarılı dizisi Teşkilat, bu akşam 58. bölümü ile yayınlanacak. Peki Teşkilat dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Trt 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Teşkilat, 58. bölümü ile ekranlarda olacak. Gerilim, aşk ve dramın bir arada olduğu sahneleri ile ekranlara gelen Teşkilat dizisinde bu hafta heyecan dorukta. Muhteşem senaryosu ve birbirinden başarılı oyuncuları ile ilk bölümünden itibaren reyting sıralamalarında ilk sırada yer almayı başaran Teşkilat dizisinde bu hafta Zehra ile ilgili bomba olaylar meydana gelecek. İşte Teşkilat 58. bölüm ile ilgili tüm detaylar...

Teşkilat 58. bölüm izle!

Teşkilat'ta bu hafta Zehra, ekibi deşifre eden kişinin kimliğine ulaşacaktır. Yayılanan fragman sahnesinde Zehra'nın Ömer'e 'Sen benden vazgeçmemişsin' sözleri seyirciyi harekete geçirdi. Büyük bir merakla Teşkilat'ın yeni bölümünü bekleyen hayranları ekran başında! Ancak bu bilgi Zehra'yı hiç olmadığı kadar tehlikeye sokacak. Efkar ise yapılan tüm baskıların ardından iplerin kopmak üzere olduğunun farkına varacaktır. Korkut ise artık bazı konular ile yüzleşecektir. Öte yandan Ömer, Zehra'nın hayatta kalması için büyük bir mücadeleye girişecektir. Ancak ekibi deşifre eden kişinin hedefinde Zehra vardır.

İlk olarak geçtiğimiz hafta yani Teşkilat 57. bölümde neler yaşandı? Hep birlikte inceleyelim.

Teşkilat geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Teşkilat 57. bölümde Hartley diziye damga vurdu. Ölüm ile burun buruna gelen Zehra'yı kurtarmaya çalışan Ömer, büyük bir şok ile karşı karşıya kalacaktır. Hartley, Ömer'e öyle bir teklifte bulunmuştu ki, Ömer ne yapacağını bilememişti. Öte yandan Efkar ile Korkut, büyük bir savaşa sebebiyet verdiler.

Teşkilat kaçıncı bölümde?

Trt 1 ekranlarının başarılı dizisi Teşkilat, yeni sezona yeni oyuncuları ile bomba bir giriş yapmıştı. Muhteşem senaryosu ile her bölümü büyük bir heyecan ile izlenen Teşkilat dizisi 18 Aralık 2022 tarihinde 58. bölümü ile ekranlara gelecek.

Teşkilat dizisi oyuncuları

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı Teşkilat oyuncu kadrosunda, Ezgi Şenler, Gürkan Uygun, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Levent Can, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin, Seren Deniz Yalçın, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Atılay Uluışık, Hande Dilan Hancı ve Ela Naz Koçak yer almaktadır.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar