Teşkilat 62. Bölüm İzle

Teşkilat 62. Bölüm İzle
22 Ocak Pazar akşamı izleyiciyle buluşan Teşkilat 62. Bölümde Tetikçinin kendisi olduğunu öğrenen Ömer, hedefindeki Halit Başkan’ı vuracak mı?

Türkiye telllevizyonalrının ilk istihbarat dizisi Teşkilat pazar akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Yeni sezonuna kadrosunu yenileyerek başlayan dizi, muadillerinin çıkmasına ve yayınlanmasına da vesile oluyor. 22 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan TRT1 yapımı Teşkilat 62. yeni bölümünde tetikçinin kendisi olduğunu öğrenen Ömer, hedefindeki Halit Başkan’ı vuracak mı? Francis’in başına silah dayaması ile köşeye sıkışan Ömer, kendisini deşifre eden Zehra’yı karar almaya itiyor. Zehra ne yapacak? Yeni bir açmazın tüm dengeleri alt üst ettiği Teşkilat 62. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 62. Bölüm İzle!

Pazar akşamları zirveden inmeyen TRT1 dizisi Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenirken yönetmen koltuğunda Yağız Akaydın otoruyor. İlk istihbarat dizisi olarak tarihe geçen Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu başrolleri paylaşıyor. Gürkan Uygun’un yeni bir karakterle (Efkar Baba) devam ettiği dizide Turgut Tunçalp (Halit), Levent Can (Hartley), Ergün Metin (Bedro), Seren Deniz Yalçın (Helen), Yunus Narin (Sarışın), Atılay Uluışık (Sermet), Cansu Büşra Tuman (Celine), Ebru Nil Aydın (Sacide), Hande Dilan Hancı (Zeynep), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan) ve Ela Naz Koçak (Yağmur) gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

Halit Başkan hedefte!

22 Ocak Pazar akşamı izleyiciyle buluşan TRT1 yapımı Teşkilat 62. Bölümde birbirinden çetrefiili olaylar yaşanıyor. Tetikçinin kendisi olduğunu öğrenen Ömer, hedefinde Halit Başkan’ı olduğunu anlar. İkilemdeki Ömer nasıl bir tepki gösterecek? Francis’in tavrıyla köşeye sıkışan Ömer'in Tetikçi olduğunu keşfeden ve şoka giren Zehra çok zor bir karar aşamasındadır. Zehra nasıl bir inisiyatif alacak? Hartley’in planlarını deşifre etmek isteyen Eip, Frederick’i ele geçirmek için hemen harekete geçer. Ömer ve Zehra, sahada kozlarını paylaşırken Kuzey Irak’ta çıkmaza düşen ekibin önünde tek bir yol vardır. Seçenekleri kalmayan ekip için yeni bir yol mu başlıyor? Açmazın yeni gerilimlere yol açacağı Teşkilat 62. son bölümü 22 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar