Güzel Günler 11. Bölüm İzle

Güzel Günler 11. Bölüm İzle
Güzel Günler 11. bölüm izle sayfası; 22 Ocak Pazar günü yeni bölümüyle yayınlanan Güzel günler dizisini tek parça olarak izleyin.

Güzel Günler 11. bölüm izle; Show Tv'nin aile-komedi temalı dizisi Güzel Günler 22 Ocak Pazar günü yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde; Altan'ın peşindeki Selma ve Mihran arasındaki aşk yeniden canlanırken Cihangir de Selma'ya olan ilgisi artacak. Aile, bir yandan Altan'ın kaybolduğunu öğrenmeleri için yollar ararken, diğer yandan da onu Urfa'ya götürmek isteyen babasını ikna etmeye çalışmaktadır. Altan'ı babasından geri almak için planlar yaparken, Altan'ın ortaya çıkmasıyla durum karışacak.

GÜZEL GÜNLER İZLE

TMC Film tarafından hazırlanan, Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Güzel Günler dizisi 22 Ocak Pazar günü yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler ya da yeniden izlemek isteyenler "Güzel Günler 11. bölüm izle" sayfaların ziyaret ederek ilgili bölüme ulaşmaya çalışıyorlar. Aşağıdaki bağlantı üzerinden veya yukarıdaki görsel üzerinden ilgili bölüme ulaşabilir. Dizinin yeni bölümünü tek part olarak izleyebilirsiniz.

Güzel Günler İzle

GÜZEL GÜNLER 11. BÖLÜM ÖZETİ

Güzel Günler'in 22 Ocak Pazar günü yayınlanan bölümünde, Anne ve babasının İstanbul'a geldiğini öğrenen Altan kayıplara karışır. Altan'ın peşinde bir  oraya bir buraya koşturan Selma ve Mihran arasındaki aşk yeniden alevlenir. Bu gelişmeler yaşanırken Cihangir'de Selma'dan hoşlandığını fark eder. Aile, Altan'ın anne ve babasına kayıp olduğunu usulünce söylemeye çalışsa da başarılı olamaz. Altan'ı Urfa'ya götürmemeleri için ikna etmeye çalışırlar. Altan'ın ortaya çıkması her şeyi alt üst eder.

Yine izleyenleri neşeli saatlerin beklediği Güzel Günler dizisi her Pazar saat 20:00'de Show Tv'de yayınlanıyor. Güzel Günler'in yayınını canlitv üzerinden show tv sayfamızda izleyebilir veya dizinin tekrarını izlemek için yukarıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar