Teşkilat oyuncularından anlamlı mesaj Kime teşekkür ettiler?

Teşkilat oyuncularından anlamlı mesaj Kime teşekkür ettiler?
Türkiye'nin ilk istihbarat dizisi Teşkilat ilk bölümüyle reytingleri salladı. 7 isimsiz kahramanın vatan için mücadelesini anlatan Teşkilat oyuncularını duygularını paylaştı.

İlk bölümüyle reytingleri sallayan Teşkilat oyuncularından izleyicilere anlamlı mesaj geldi. Dizi severler Teşkilat dizisinde rol alan oyuncularının kime teşekkür ettiklerini merak ediyor. Alanında bir ilk olan Teşkilat dizisinde kimler rol alıyor, haberimizde. Şimdi detaylar

Teşkilat oyuncularından anlamlı mesaj Kime teşekkür ettiler?

7 Mart Pazar günü ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında yayınlanan istihbarat dizisi Teşkilat’ın oyuncuları, dizinin reytinglerde fırtına gibi esmesiyle ilgili olarak Türk izleyicisine teşekkür etti. 14 Mart Pazar akşamı ikinci bölümü heyecanla beklenen Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, düşüncelerini şöyle paylaştı: “İşte emeği olan herkes için gurur duydum. TRT 1 ekranlarında bizi izleyen seyircilerimize çok teşekkür ederiz. Bundan sonra top senaristlerimizde çünkü seyirciye karşı sorumluluğumuzun arttığını düşünüyorum.

Bu reyting bize sürpriz oldu

Bir başka başrol oyuncu Deniz Baysal Yurtçu gün bazında birinci olmalarına çok sevindiklerini belirtti: “Dizimizin başarılı olacağına her zaman inancım tamdı. İyi bir reyting hepimiz bekliyorduk. Ama bu oranlar bize de çok sürpriz oldu. Seyircilerimize çok teşekkür ederiz.”

Aksiyon devam edecek

Mesut Akusta dizi severlere bir de müjde verdi: “ Bütün ekip olarak çok çalıştık. İş güzel çıktı herkese teşekkür ederiz. Reytingler de bizi çok mutlu etti. İzlemeye devam etsinler sürprizler olacak aksiyon devam edecek. Heyecanlı bölümler geliyor.”

Tam gaz devam ediyoruz

Asıl hikayenin 2. Bölümde başlayacağını belirten Ezgi Şenler, dizi ile ilgili biraz ipucu verdi: “Senaryoyu ilk okuduğumda ben bu reytingleri alacağımızı biliyordum. Ekip olarak yorulduk ama sonunda bu güzel reytingler bize ilaç gibi geldi. Tam gaz çekimlere devam ediyoruz. Yedi vatanseverin heyecan dolu hikayesi asıl ikinci bölüm itibariyle başlıyor. Fazla ipucu vermek istemiyorum çünkü biz ajanız ve işimiz gizem. O yüzden seyircimiz izlesinler neler olacağını. Bizler iş, sizler ekran başında olun.”

Bir başka başrol oyuncusu Serdar Yeğin de samimi hislerini şu cümlelerle izleyiciyle paylaştı: “Aylardır ekip olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her bölüm dolu dolu, bol aksiyonlu, ekip ruhunu çok hissettiren bir iş. Duygusal sahneler için de çok reaksiyon aldık, enteresan dengeler, zor seçimler var hikâyede. Sonraki bölümlerde ekip üyelerinin hikayeleri yavaş yavaş genişleyecek, aksiyon ve heyecan dolu gelişmeler tam gaz devam. Güzel bir ekiple çalışıyoruz, karşılığını güzel alacağız belli ki. Mutluyuz. Yolumuz açık olsun.

Teşkilat dizisinde kimler rol alıyor?

TRT1’in Pazar günleri yayınlanacak Teşkilat dizisi oldukça kalabalık bir casta sahip. İşte o isimler: Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl. Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı & Burak Sağyaşar üstlenirken yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar