Tezgah film çekimleri martta başlıyor

Tezgah film çekimleri martta başlıyor
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın youtube kanalına Kaan Yıldırım ile beraber katılan Erkan Kolçak Köstendil kendilerinin çekeceği filmin okuma provalarına başladıklarını söyledi.

Tezgah filminin okuma prova fotoğrafları ile merak uyandıran Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez’in içinde yer aldıkları projenin mart ayında çekimlere başlanacağı öğrenildi. Enteresan ve komik bir film olarak Köstendil tarafından tanımlanan filmin ne zaman beyazperdede olacağı henüz belli değil.

Tezgah filmi Mart’ta sete çıkıyor

Çukur dizisindeki sergiledikleri oyunculuklarıyla parmak ısırtan Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez’in dostlukları aynen devam ediyor. Geçen gün üçlü bir fotoğraf paylaşmış ve insanlar bunu merak etmişlerdi. Gazeteci Birsen Altuntaş Erkan Kolçak Köstendil’i ve Kaan Yıldırım’ı YouTube kanalında misafir etti ve merak edilenleri sordu. Mart ayında çekimleri başlayacak olan Tezgah filminin okuma provaları yapıldı. Okuma provalarında Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra Şinasi Yurtsever, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu da yer aldı. O fotoğrafta Tezgâh filminin okuma provalarından. Filmi kendilerinin çektiğini belirten Köstendil filmin komik ve biraz da enteresan bir film olduğuna değindi.

Burnumuzun ucundaki senaryoları kaçırabiliyoruz

Oyuncular ve gazetecilerle iyi anlaştığını belirten Erkan Kolçak Köstendil; “Biz bir aileyiz. Gazetecilere poz poz resim verip sonra da dışarıda çekme kardeşim demek doğru değil. Yeni yetişen genç arkadaşlarımızla da sevgi saygı çerçevesinde ilişlerimiz sürüyor. Sinema filmi dizilerden çok farklı. Dizi beğenilmediğinde kumanda ile başka kanala geçilebiliyor. Ama film zamanını ve parasını ayırarak gelen seyirciye kendini özel hissettirmek gerek. Aradığından ve beklediğinden daha fazlasını bulabilmeli seyirci. Bazen uçuk kaçık senaryo peşinden koşarken burnumuzun ucundakileri ıskalayabiliyoruz. Burada bunu görüyoruz.” Dedi

Gişe rakamları ölçü değil

İyi Bir Aile Değiliz filminin galasında iki oyuncu ile röportaj yapan Birsen Altuntaş önce bu filmde rol alan Kaan Yıldırım’a film ile düşüncelerini sorduğunda Kaan Yıldırım daha filmin senaryosunu görür görmez beğendiğini ve hikâyenin kendini içine çektiğini belirterek daha kısa bir sürede bitirilme ihtimali olmasına rağmen biraz daha özenerek 1 ay gibi bir sürede filmin çekildiğini söyledi. Film gişelerinde bir kıpırdanmanın olduğundan bahseden Yıldırım ve Köstendil gişe rakamlarının aritmetiğinin olmadığını söyleyerek tahmin etmenin mümkün olmadığını belirttiler. 

Lefter filmi geliyor

Kaan Yıldırım’da Lefter’in hayatının anlatılacağı bir film hazırlıklarında olduklarından bahsederek kendisinin yapım tarafında yer aldığını söyledi. Erkan Kolçak Köstendil Lefter filminde de yer alacağını ve Metin Oktay’ı canlandıracağını müjdeledi. Büyük bir prodüksiyon olduğundan dolayı çekim hazırlıklarının uzayabileceği belirtildi.

12-02-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar