The Taste Türkiye birincisi kim, Muhittin Fidan kimdir?

The Taste Türkiye birincisi kim, Muhittin Fidan kimdir?
Provizyon Medya'nın yaptığı yemek programı The Taste ilk günden beri farklı formatıyla dikkat çekti. Nihayet final yapıldı ve şimdi herkes soruyor The Taste Türkiye birincisi kim?

Bu sezon tam anlamıyla yemek programları sezonu oldu desek abartmış olmayız. Özellikle yapımcılığını Provizyon Medya'nın yaptığı yemek programı The Taste ilk günden beri farklı formatıyla dikkat çekti. Nihayet final yapıldı ve şimdi herkes soruyor The Taste Türkiye birincisi kim? Ayrıca Muhittin Fidan kimdir sorusunun cevabını da bu yazımızda bulabilirsiniz. Şimdi detaylar.

The Taste Türkiye birincisi kim, Muhittin Fidan kimdir?

Yemekteyiz programıyla ivme kazanan yemek programlarında bu sezon ben de varım diyen The Taste Türkiye programı nihayet finali gördü. FOX TV’de pazartesi günleri yayınlanan The Taste Türkiye yarışması oldukça çekişmeli bir finale sahne oldu ve şampiyon belli oldu.

Her hafta bir yarışmacının elenmesi üzerine kurgulanan The Taste Türkiye’de son hafta nefesler tutuldu. 15 Temmuz 2019 günü Fox TV ekranlarında son haftanın yayınlanmasına başlayan The Taste Türkiye yarışmasında aslında birinci belliydi. Sunduğu servis ve yaptığı yemeklerle iddiasını sürdüren Muhittin Fidan rakibi Eren Babataş’a fark atarak büyük ödül olan para ödülünün de sahibi oldu. Sadece ekran başındakilerin değil şeflerin de beğenisini kazanan Muhittin Fidan tartışmasız bir şekilde yarışmayı kazandı.

Birincilik nasıl geldi?

Ali Ronay’ın takımına girerek yaptığı her yemekte kalitesini gösteren Muhittin Bey, iki hafta üst üste şef koruması aldı. Bu hak edilmiş bir ünvandı aslında. Daha o zamandan seyirci şampiyonun adını koymuştu. Sadece seyircilerin değil şeflerin de desteğini alan Muhittin Fidan büyük ödülün yanı sıra Fox Tv’de program yapma hakkı kazandı. Böylece marifetlerini daha geniş bir zeminde gösterme şansı bulacak. Arkadaşları arasında Tin tin şef olarak tanındığı söyleyen Muhittin Fidan programa çıktığı ilk bölümden beri birinci olacağını iddia ediyordu. Baştan beri söyleyip durduğu birincilik kürsüsüne bileğinin hakkıyla çıktığını sosyal medya hesabındaki yorumlardan da anlayabiliyoruz. The Taste Türkiye Sezon finalinde zorlu rakibi Eren Babataş’ı yenerek ilk geldiği günden itibaren inandığı ve çaba gösterdiği şampiyonluk ipini göğüsleyen Muhittin Fidan’ı kutluyoruz.

Muhittin Fidan’ı tanıyalım

1989 doğumlu Muhittin Bey’in en sevdiği şey yemek yapmak. Yemekten çok yedirmeyi seven yarışmacı Aşçılık lisansı aldı. Yarışmanın büyük ödülü olan Fox TV’de bir yemek programı sunacak olan Muhittin Fidan’ı en kısa zamanda ekranlarda görebileceğiz. Halen aktif olarak aşçılık yapan Muhittin Fidan, kısa bir süre sonra Fox grubu kanallarında kendi adıyla bir yemek programı sunacak. Aynı zamanda para ödülünün de sahibi olan genç yarışmacıyı canlitv olarak tebrik ediyor, ekranların sevimli yüzü olarak başarılar diliyoruz.

30-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar