TLC’den Türk Kızlarını Coşturacak Yeni Program! Gelinliğe Evet De!

TLC’den Türk Kızlarını Coşturacak Yeni Program! Gelinliğe Evet De!
TLC kanalı yeni bir programı daha seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yıllarca kanalda yayınlanan program "Gelinliğe Evet De" adıyla bu sefer Türkiye'de çekilecek. İşte detaylar!

Ekrana getirdiği farklı içerik ve formattaki yapımlarla seyircinin ilgisini ve beğenisini çeken TLC kanalı yeni bir yapımla daha dikkatleri üzerine çekti. Kanalda daha önce sadece yabancı ülkelerde çekilen bölümleri yayınlanan Gelinliğe Evet De yani orijinal adıyla “Say Yes to the Dress” programı seyirciden gelen yoğun ilgi dolayısıyla artık Türkiye’de de çekilecek. 10 sezonu aşkın bir süredir yayında olan program gelin adaylarının mükemmel elbiseyi ararken çıktıkları zorlu yolculuğu keyifli bir bakış açısıyla ekrana getiriyor. TLC ekranlarında yayınlanan programın şimdilerde ise Türk versiyonunun çekimleri için çalışmalar başlamış durumda. İşte haberle ilgili detaylar.

TLC’den Gelin Adaylarını Heyecanlandıran Program!

Ekranlara getirdiği değişik programlarla seyirci tarafından ilgiyle takip edilen TLC değişik bir formatta yeni bir programa imza atmak üzere. Yıllarca ekranda olan Say Yes to hte Dress adlı programı Türkçe olarak çekmeye hazırlanan kanal programın adını Gelinliğe Evet De olarak belirledi. Yabancı versiyonları ilgiyle takip edilen program böylece Türkiye’de çekilecek bölümleriyle de ekrana gelmiş olacak. Programın orijinal formatına benzer olacağı düşünülürken sunuculuğunu kimin üstleneceği ise şimdilik bilinmiyor. Program için adayların bir başvuru formunu doldurup TLC’ye göndermeleri gerekiyor. Düğün için hazırlanıp da gelinlik konusunda zorlanan, karar veremeyen genç kızların özellikle ilgisini çekecek program için son hazırlıklar da bitmek üzere. Yıllarca başka ülkelerde çekilen ve genç kızların heyecanla takip ettiği program böylece Türkiye’de de çekilmiş olacak.

Gelinliğe Evet De Programı’na Başvuru Nasıl Yapılır?

TLC ekranlarında hazırlıkları başlayan “Gelinliğe Evet De” programına başvuru şu sıralarda Türk Genç Kızlarının en çok merak ettiği konulardan biri. Uzun yıllar boyunca başka ülkelerde çekilen programın artık Türkiye’de de çekileceğini heyecanla karşılayan genç kızların ve özellikle evlenecek kızların ilgiyle takip ettikleri programa başvuru için form TLC’nin internet sitesinde yayınlanmaya başlandı. Düğün döneminde olup da alacağı gelinliğine karar vermekte zorlanan gelin adayı genç kızların kurtarıcısı olabilecek programın başvuru formundaki bütün sorulara doğru ve eksiksiz bir şekilde cevap vermeleri gerekiyor. Aksi takdirde daha programa katılamadan elenebilirler. Programa katılacaklar için başvuru formundaki bazı sorular ise şu şekilde;

Ad-Soyad

Doğum Tarihi-Yeri

İletişim Adresleri-Telefon

Meslek

Boy-Kilo-Beden

31-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar