Tlc'den Yeni Yerli Program: Temizlik Avcıları!

Tlc'den Yeni Yerli Program: Temizlik Avcıları!
TLC yeni bir programı daha yayına soktu. Program temizlik hastalarının hikayelerinin anlatıldığı ve hastalık derecesinde temizlik bağımlısı olan üç kişi tarafından hazırlanıyor.

 

TLC’nin yerli yapımlarından olan ve İngiltere’nin çok izlenen formatı ‘Obsessive Compulsive Cleaners’tan uyarlanan Temizlik Avcıları geçtiğimiz Cumartesi ekran yolculuğuna başladı. Temizlik Avcıları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Peki Temizlik Avcıları kimler?  İşte Temizlik Avcıları…

TLC’nin Yeni Programı “Temizlik Avcıları”

Temizliği bir bağımlılık haline getiren Kadir Ezildi, Arzu Nar Gül ve Hülya Yavuz Özşeçen’in her bölüm kirli evleri temizleyeceği program, ‘Bu Ben Miyim’ ve ‘Deniz’in Mutfağı’ndan sonra TLC’nin üçüncü yerli formatı oldu. Temizlik Avcıları ekibi, temizlik ve düzeni takıntı haline getiren ve her gün temizlik yapmadan duramayan, temizliğe saatlerini harcayan üç kişiden oluşuyor. Ekip, hiç tanımadıkları evlere misafir olarak gidiyor, heyecanlı ve endişeli temizlik macerasına başlıyor.

Temizlik Onlar İçin Olmazsa Olmaz!

Ekip üyeleri Arzu, Kadir ve Hülya için temizlik vazgeçilmez bir tutku ve en büyük mutluluk kaynağı! Ne var ki yakınları için aynı şeyi söylemek güç! Zira ekip üyeleri; mikrop kapmasın diye çocuğunun emeklemesini bile istemeyen bir anne, annesinin yaptığı temizliği beğenmeyen bir genç adam ve temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı yeni evli bir hanımdan oluşuyor. Büyük bir heyecan ve biraz da endişeyle temizleyecekleri evi merak eden Temizlik Avcıları ekibi temizlik yapacakları eve geliyor ve kendilerini karşılayan ev sahibiyle kısa bir sohbet ediyor. Daha eve girer girmez tepkilerini belli eden ekipten kimisi sözleriyle ev sahibinin temizlik anlayışını sorgulayıp eleştirirken kimisi koltuğa dahi oturmak istemiyor.

Kadir Ezildi Kimdir?

“Temiz olması için çiçeklere bile çamaşır suyu döküyorum.” Kadir Bey 24 yaşında, özel bir hastanede depo sorumlusu olarak çalışıyor. İstanbul’da ailesi birlikte yaşayan Kadir Bey, temizlik takıntısı nedeniyle ailesine zor anlar yaşatıyor. Annesinin tüm engellemerlerine rağmen temizleyebilmek için bilerek halıya çay döktüğü bile oluyor. Kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine harcıyor. Bulaşık çıkmasın diye yemek yapmak istemiyor, habersiz misafir kesinlikle kabul etmiyor, olur da gelirlerse ayaklarını yıkayıp çoraplarını değiştirmelerini istiyor.

Arzu Nar Gül Temizlik Hastaları  Kimdir?

“Koltuk örtüsü bozuldu diye tüm gece ağladım.” Evli ve bir çocuk annesi olan Arzu Hanım, evde durmadan süpürge yapıyor, bebeği mikrop kapar diye emeklemesine izin vermiyor. Evde fazla eşya olmasından hoşlanmayan Arzu Hanım annesini her ziyaret ettiğinde fazla gördüğü eşyaları attığını ve annesinin de bu duruma isyan ettiğini söylüyor.

Hülya Yavuz Özseçen Kimdir?

“Dağınık ve pis bir eve gittiğimde kendimi temizlik yaparken buluyorum.” Hülya Hanım bilgisayar mühendisi, İstanbul’da yaşıyor. Temizliğe gösterdiği özenin yanı sıra düzen konusunda da oldukça hassas. Zira ona göre temizliği gösteren şey düzen. Her daim düzenli dolaplar, temiz çarşaflar, temizlik kokan bir ev olmazsa olmazları. Yeni çıkan temizlik ürünlerini takip ediyor ve deniyor. Evcil hayvan beslediği için temizlik konusunda ekstra mesai harcıyor. Evcil hayvan besleyenlerin de bu konuda hassasiyet göstermesini istiyor.

16-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar