TLC’den Yep Yeni Bir Program! Yerli Emlak Avcıları Eylül’de Ekranlarda!

TLC’den Yep Yeni Bir Program! Yerli Emlak Avcıları Eylül’de Ekranlarda!
Ülkemizin en çok seyredilen ve en özgün programlarının yer aldığı TLC’den Eylül ayında yerli yapım yep yeni bir program geliyor. Yerli Emlak Avcıları. İşte detaylar!

Televizyon kanalları son zamanlarda özel ve özgün programları yayın akışlarından çıkardılar. Özellikle prime time kuşağında neredeyse program bulmak imkansız hale gelmiş durumda. Kanallar sadece gündüz kuşaklarında o da hemen hemen aynı formatta programlarla seyirciye ulaşmaya çalışıyor. Kanalların yayınları belli formatta gündüz kuşağı programlarına ve prime time kuşağı da dizilere emanet edilmiş durumda. Oysa ülkemizde bazı kanallar var ki özgün formatlarla seyirciyi programa doyuruyor ve program seyretmek isteyen seyircilerde bu kanallara gidiyor. Bu kanalların başında yer alan ve özgün içerik üreterek seyirciyi ekranına çeken TLC hem dünyadan program yayınlıyor hem de bunların Türkiye versiyonunu üretiyor. TLC Eylül yayın döneminde en çok seyredilen Emlak Avcıları Programının yerli versiyonu için harekete geçmiş durumda. İşte detaylar!

TLC’den Yerli Emlak Avcıları Programı!

Türkiye’nin en çok seyredilen tematik kanallarının başında gelen TLC’den yeni bir yerli program geliyor. Eylül yayın dönemi için hazırlıkları süren Yerli emlak Avcıları’nı kanal Eylül ayında seyirciyle buluşturmayı amaçlıyor. Yerli Emlak Avcıları’nın çekimlerine Kapadokya’da başlanırken akışta ülkemizin birbirinden güzel şehirleri de sıraya alınmış durumda. Çekimlerine başlanan programda sekiz şehir, sekiz ev ve sekiz yaşam öyküsü ekrana gelecek. Türkiye’nin doğusundan batısına kadar birçok farklı noktasında yeni bir hayata başlamak isteyen insanlar programla hayallerindeki evi arayacak. Büyük şehrin gürültüsü ve kaosundan kaçmak isteyenler, İstanbul’un göbeğinde yep yeni bir hayalin peşinde koşanlar ev evlilik hayali kuran birçok insanın hikayesinin anlatılacağı program işinin ehli emlakçıların yardımıyla, bütçelerine ve şartlarına uygun yep yeni evlerine kavuşacak. Yerli versiyon Emlak Avcıları insanların hayali için Eylül Ayında TLC ekranlarında yer alacak.

TLC Nasıl Seyredilir?

Ülkemizin en özgün programlarını yayınlayan kanalların başında gelen TLC Türksat 4A uydusundan yayın yapıyor. Kanalı seyredebilmek için televizyonunuzun kumandasının ayarlar ya da menü tuşundan uydu ayarlarına girmeniz ve ardından kanal ekle tuşuna basmanız gerekiyor. Daha sonra TLC’nin frekans bilgileri olan Frekans 12015, Polarizasyon H-Yatay, Kapsam TR, Sembol Oranı 27500 FEC 5/6, V-PID 1820, A-PID 1920, Uydu T4A değerlerini girmeniz ve ardından ara tuşuna basmanız ve çıkan kanalı kaydetmeniz gerekmektedir. Tabi tüm bunları yapmak istemezseniz TLC’yi daha kolay ve kısa yoldan da seyredebilirsiniz. Bunun için canlitv.com adresinden kanallar menüsünden TLC’yi tıklamanız yeterli.

31-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar