Tolga Sarıtaş Setlere Dönüyor

Tolga Sarıtaş Setlere Dönüyor
Son dönemin başarılı oyuncularından olan Söz, Arıza ve Baba gibi yapımların ünlü oyuncusu Tolga Sarıtaş yeniden setlere dönüyor.

Son olarak Baba adlı dizide rol alan ve son dönemin başarılı ve genç oyuncuları arasında bulunan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş bir süredir dinlenmeye çekilmiş ve gelen projeleri değerlendirmeye almıştı. En iyi proje için beklemeye devam eden oyuncunun istediği proje gelmeyince oyuncunun sevenleri de merakla beklemeye başlamıştı. Yapımcıların sık sık kapısını çaldığı ünlü oyuncu sonunda beğendiği bir proje buldu ve setlere yeniden dönmek için gün saymaya başladı. İnternet yayın platformu blutv için hazırlıkları başlayan Kusursuz adlı dizide rol alacak olan Tolga Sarıtaş dizinin senaryo okumalarına başladı. Bir grup gencin teknede geçen etkileyici hikayesini anlatacak dizinin yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar yer alıyor.

Ezel’in Senaristi Kaleme Alıyor

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş blutv’de yayınlanacak Kusursuz adlı diziyle yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Baba adlı dizide rol alan ve bu sırada da sık sık reklamlarla seyirci karşısına çıkan oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden bir diziyle ekranlara gelecek. Bir grup genci bir teknede geçen etkileyici ve macera dolu hikayesini anlatacak dizinin senaryosunu bir zamanların en fenomen yapımlarından olan Ezel’in senaristi Kerem Deren kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken dizi için cast çalışmalarına başlandı. Ağustos ayı içinde sete çıkması planlanan dizi daha önce de masaya gelmiş ancak bütçeden dolayı rafa kaldırılmıştı.

Tolga Sarıtaş Yapımları Neler?

Son dönemin başarılı oyucularından biri olan ve özellikle Söz dizisi ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Adını özellikle Söz ile duyuran oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Arka Sokaklar

-          Öyle Bir Geçer Zaman ki

-          Kayıp Şehir

-          20 Dakika

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Benim Adım Gültepe

-          Büyük Sürgün Kafkasya

-          Güneşin Kızları

-          Söz

-          Ferhat ile Şirin

-          Arıza

-          Baba

-          Yarım Kalan Aşklar

-          Yolun Açık Olsun

-          Bahtı Kara

-          Kaledeki Yalnızlık

-          Bilinmeyen Yaşın Yorgunu ve

-          Kötü Çocuk yer almaktadır.

26-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar