Erşan Kuneri’ye Usta Oyuncu

Erşan Kuneri’ye Usta Oyuncu
Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı ve yine senaryosunu kendisinin yazdığı Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon çekimleri başlıyor.

Geçtiğimiz dönem Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı ve yapımcılığını yaptığı Erşan Kuneri ikinci sezon için onay almayı başarmıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi ikinci sezon için bu yılın başından itibaren çalışmalara başlamıştı. Cem Yılmaz tarafından senaryosu kaleme alınan ve yine Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizi Netflix’te yüksek izlenme rakamlarına ulaşmayı başarmıştı. 1970’li yılların Türk Sinemasında yaşlananları ve bir yapımcının yeni filmler yapmak için verdiği mücadeleyi anlatan Erşan Kuneri sektörde de büyük ses getirmiş ve adından söz ettirmeyi başarmıştı. Dizi ilk sezon kadrosunda yer alan oyuncularla yeniden anlaşmaya varırken bu oyunculara yenileri de eklenmeye başladı. Son olarak dizinin kadrosuna usta oyuncu Cengiz Bozkurt dahil oldu.

Erşan Kuneri 2. Sezon

Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz tarafından kaleme alınan 1970’li yıllarda Türk Sinemasında yapımcılık yapmaya çalışan ve yeni yüzler, yetenekler keşfetmek için mücadele eden Erşan Kuneri adlı bir yapımcının hikayesinin anlatıldığı Erşan Kuneri dizisi ikinci sezon çalışmalarını tamamladı. Çok yakında sete çıkacak olan dizinin bu yılın son aylarında internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşması bekleniyor. İlk sezonu oldukça beğenilen dizinin ikinci sezonunu heyecanla bekleyen seyirciler dizide yeni oyuncularla karşılaşacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin başrolünde Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alırken bu isimlerle pek çok üst düzey oyuncu eşlik etmişti. Şimdi ise bu oyunculara bir yenisi daha eklendi. Dizinin hikayesine oyuncu koçu olarak dahil olan cengiz Bozkurt’un katılımı dizinin seyircisini heyecanlandırdı.

Erşan Kuneri Oyuncuları Kimler?

İnternet yayın platformu Netflix’te ilk sezonu yayınlanan ve ikinci sezon onayını da alan Erşan Kuneri kadrosunda yer alan oyuncularla güçlü bir şekilde gündeme gelmişti. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı dizinin kadrosunda

-          Cem Yılmaz

-          Ezgi Mola

-          Uraz Kaygılaroğlu

-          Zafer Algöz

-          Çağlar Çorumlu

-          Bülent Şakrak

-          Merve Dizdar

-          Nilperi Şahinkaya

-          Şükran Ovalı

-          Bige Önal

-          Bora Akkaş

-          Ahsen Eroğlu ve

-          Cengiz Bozkurt yer alıyor.

26-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar