Tövbeler Olsun 28.Bölüm İzle

Tövbeler Olsun 28.Bölüm İzle
Barışan Osman ve Namzet büyük bir kavgaya tutuşur. Namzet, geçici hafıza kaybı yaşıyor. Dr. Şevki Bey'in müdahalesiyle gerçeği idrak eden Osman, kendini sorumlu tutuyor.

Erkan Can, Hasan Kaçan, Ahmet Özhan, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun 28. yeni bölümüyle izleyicisini kahkahaya boğuyor. Dr. Şevki Bey’in gayretiyle barışan Osman ve Namzet, yine kavga ediyor. Hafızasını kaybeden namzet, sağlığına kavuşabilecek mi? Olan bitenden kendini sorumlu tutan Osman, vicdan azabıyla kıvranırken Nazmiye ve Anıl, nikah tarihini bir kez daha erteliyor. Yeni işe başlayan Aylin’in Buğra'nın kıskançlık kriziyle uğraştığı Tövbeler Olsun 28. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Tövbeler Olsun 28.Bölüm İzle

Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan TRT1 dizisi Tövbeler Olsun’da Ahmet Özhan, Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu başrolleri paylaşıyor. Önceleri Pazar günü yayınlanan dizi artık Perşembe akşamları yayınlanacak. Uzun uğraşlar sonucu yeniden barışan Osman ve Namzet bu sefer daha büyük bir kavgaya tutuşur. Kavgada yaralanan namzet, geçici hafıza kaybı yaşar. Dr. Şevki Bey'in müdahalesiyle gerçeği idrak eden Osman, kendini sorumlu tutar. Vicdan azabıyla kıvranan Osman, Namzet’i iyileştirebilecek mi? Horanta ailesi bu haldeyken nikah tarihi yaklaşan Nazmiye ve Anıl, bir kez daha nikahı erteler. Kocasının durumuna kahrolan Latife, bir anda ortaya çıkan ve Namzet ‘in annesi olduğunu zanneden Rukiye ile baş etmeye çalışır.

Kazım, aşkını itiraf ediyor

Yeni iş başvurusuyla heyecanlı günler geçiren Aylin, hayatına giren gizemli ismi çözmeye çalışırken Buğra'nın kıskançlık krizine girmesine engel olamaz. Jale ile olan yanlış anlaşılmayı bitirmeye kararlı olan Kazım, aşkını itiraf etmeye karar verir. Vicdan azabıyla kıvranan Osman’ın herkesi kahreden kararı ne? Namzet şifa bulsun diye herkes koştururken nikah tarihleri bir kez daha ertelenen Anıl ve Nazmiye'yi bekleyen sürpriz ne? Buğra'yı kıskançlık krizine sokan Sercan, Aylin'e yapacağı teklifin yer aldığı Tövbeler Olsun 28. son bölüm 4 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

Tövbeler Olsun son bölümde neler yaşandı?

Doktor Şevki Bey, Namzet ve Osman'ı barıştırmak için inatçı ikiliyi eskiden birlikte çalıştıkları kuyumcu dükkânına kilitler. Eski anılarının tekrar canlandığı eski atölyede mahsur kalan Namzet ve Osman, pırlantaların peşine düşen hırsızlık şebekesiyle macera yaşar. Nazmiye ve Anıl, nikâh tarihi alırlar ancak ailelerine duyuramazlar.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar