TRT 1’in Yaz dizisi Eski Yeni’de Onur Buldu’nun Partneri Kim Oldu?

TRT 1’in Yaz dizisi Eski Yeni’de Onur Buldu’nun Partneri Kim Oldu?
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Fabrika Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen yeni dizi için kadın başrol oyuncusu Aycan Koptur oldu.

Yaz sezonu için çalışmalara başlayan televizyon kanalları şimdiden üzerinde çalıştıkları yapımların tanıtımlarına başladı. Bu tanıtımlar daha çok magazin basınında ve dizi ağırlıklı haber yapan internet haber sitelerinde olurken yaz sezonuna iddialı hazırlanan ve şimdiden üç yazlık diziyi duyuran TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ve şimdilik kod adı Eski Yeni olarak belirtilen dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Fabrika Yapım tarafından hazırlanan ve Güney Kore’de yayınlanan Once Again adlı diziden uyarlanan Eski Yeni dizisinin başrolü geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Güldür Güldür Show oyuncuları arasında yer alan ve seyircinin sevdiği isimlerden biri olan Onur Buldu dizide erkek başrol oyuncusu olarak duyurulmuştu. Cast çalışmaları devam eden dizinin merak edilen kadın başrol oyuncusu da belli oldu.

Onur Buldu & Aycan Koptur

TRT 1 ekranları için hazırlıkları başlayan ve Fabrika Yapım tarafından hazırlanan Eski Yeni kod adlı yeni dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Mayıs ayının ikinci haftasında sete çıkması beklenen dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Daha önce Onur Buldu ile anlaşan yapım şirketi şimdi de dizinin kadın başrol oyuncusu olarak güzel oyuncu Aycan Koptur ile el sıkıştı. Böylece dizinin iki başrol oyuncusu Onur Buldu ve Aycan Koptur olarak belirlenmiş oldu. Dizinin diğer oyuncuları için ise çalışmalar halen devam ediyor. Eski Yeni kod adlı dizi Güney Kore yapımı Once Again adlı diziden uyarlanmış durumda. Romantik komedi türünde ele alınan dizinin mayısın ikinci haftasında sete çıkması ve haziran ayının ortasında ise ekranlara gelmesi bekleniyor.

Aycan Koptur Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen ve güzel isimlerinden olan Aycan Koptur 24 Şubat 1994 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde yer almıştır. Aycan Koptur’un yer aldığı yapımlar arasında

-          Kazara aşk

-          Güldür Güldür Show

-          Dayan Yüreğim

-          Aslan Ailem

-          Seviyor Sevmiyor

-          Yılanların Öcü

-          Hayat Ağacı

-          Çocuklar Duymasın

-          Salih Kuşu

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Feride

-          Cinayet Süsü

-          Yol Arkadaşım 2

-          Küçük Esnaf ve

-          Hayat Ağacı yer almaktadır.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar