TRT yarışmasında tanınan Kübra Ece 4. kattan düşerek öldü

TRT yarışmasında tanınan Kübra Ece 4. kattan düşerek öldü
TRT1'de yayınlanan yarışmada tanınan Kübra Ece 4. kattan düşerek öldü. Kübra Ece'nin feci ölümünün nedeni intihar mı, cinayet mi? Şüpheli 7 kişi gözaltına alındı.

TRT1'de hafta içi her gün yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışma programına katılan Kübra Ece'den kötü bir haber geldi. Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla tanınan Kübra Ece'nin bir binanın 4. katından düşerek öldüğü iddia edildi. Genç yarışmacının feci ölümü herkesi şoke ederken konuyla ilgili çeşitli iddialar da ortaya atıldı. Kübra Ece'nin intihar ettiğini söyleyenlerin yanı sıra bir cinayete kurban gittiği üzerinde de duruluyor. TRT yarışması ile tanınan Kübra Ece'nin ölümüyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Gelen bilgilere göre Kübra Ece'nin ölümüyle ilgisi olacağı düşünülen 7 kişi gözaltına alındı.

Kübra Ece intihar mı etti?

Bizim Köyün Kızları yarışma programına katılan Kübra Ece İstanbul Avcılar'da bulunan bir binanın 4. katından düşerek vefat etti. 30 yaşındaki Kübra Ece feci şekilde can verdi. Kübra Ece'nin düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayın yaşandığı sırada Kübra Ece ile aynı evde bulunan 7 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ece bu sabah (31 Ocak Pazartesi) saat 05.00'da kaldığı binanın 4. katından düşerek öldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kübra Ece'ye müdahalede bulunarak hastaneye götürdü. Hastanede vefat eden Ece'nin ölüm nedeni hakkında detaylı inceleme başlatıldı. Olay anında evde bulunan Mikail Ö,  Hami A, Mehmet Emre Ş, Mahmut Emir Ş,  Ayşe Ç, Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luizia Marina R.C'yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı.

Kübra Ece'nin ölümü hakkında soruşturma başlatıldı

Olayın yaşandığı sırada Kübra Ece ile aynı evde bulunan eski sevgilisi Mehmet Emre Ş. Ve diğer isimlerin sorguları yapıldı. Geç saate kadar oturduklarını belirten evde bulunan şahıslar, 'kıskançlık' nedeniyle bir tartışma yaşandığını öne sürdü. Kübra Ece ve Mehmet Emre Ş. arasında yaşandığı iddia edilen kıskançlık krizi sonrasında Kübra Ece'nin sinirlenerek kendisini camdan aşağıya attığı belirtildi. Olayla ilgili inceleme ise polis tarafından yürütülüyor.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar