Ece Erken hakkında flaş iddia Katil zanlısıyla tanışıyor mu?

Ece Erken hakkında flaş iddia Katil zanlısıyla tanışıyor mu?
Türkiye'yi sarsan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sular durulmuyor. Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gündemi sarsan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Adı sürekli skandallarla anılan ünlü sunucu Ece Erken hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir eşi Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle gündem olan Ece Erken yoksa eşinin katil zanlısıyla tanışıyor mu? Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddia herkes tarafından merak ediliyor. İşte o iddia ve Ece Erken olayı haberimizde. Şimdi detaylar

Ece Erken hakkında flaş iddia Katil zanlısıyla tanışıyor mu?

Türkiye'yi sarsan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konusu olan Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gündemi sarsan yeni bir iddia ortaya atıldı. Âşık olduğu Şafak Mahmutoğlu’yla evlenebilmek için önce kendi yuvasını sonra da Mahmutyazıcıoğlu’nun yuvasını yıkan ve adı “yuva yıkan kadın”a çıkan Ece Erken yine hüsrana uğradı. Uğruna her iki yuvanın dağılmasıyla sonuçlanan bu aşk hiç kimseyi mutlu etmedi. Kısa süre önce eşlerinden boşalan ve evlenen Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu bu sefer hunharca işlenen cinayet ayırdı.

Ece Erken, eşinin katilini tanıyor mu?

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutoğlu olaylı boşanmadan sonra sunucu Ece Erken ile evlenmişti. 3 gün önce bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Mahmutyazıcıoğlu cinayeti Türkiye'yi derinden sarstı. Şu ana kadar cinayetle ilgili 11 şüpheli yakalandı. Yakalananlar arasında Kadir Yasak, ağabeyi Ali Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman da vardı. İşte bu isimler hakkında ortaya atılan bir iddia gözlerin bir kez daha bu cinayete çevrilmesine ve kafalarda şüphe oluşmasına yol açtı. İki şüpheli Uğur Can B. ve Gökhan K. olay günü yakalanmıştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Katil zanlısı Seccad Yeşil'in cinayet gecesi evinde kaldığı Fatih Sipahi, Ece Erken hakkında zehir zemberek bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti katil zanlısı Serkan Dakman ile Ece Erken geçmişte Çeşme tatiline gitmişler.

Her şey Ece Erken'in paylaşımıyla başladı

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesinden sonra ünlü sunucu Ece Erken, bir çağrıda bulunmuş ve katil zanlısı olarak aranan Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın bulunması için yetkililere seslenmişti. Zanlıların kısa sürede yakalanması sonucu Ece Erken bir paylaşım daha yapmış, İçişleri Bakanına ve yetkililere teşekkür etmişti. Ünlü sunucu bununla kalmamış, paylaşımın devamında ise Seccad Yeşil'in cinayet gecesi Fatih Sipahi'nin evinde kaldığını belirtmiş ve kafaların bir kez daha karışmasına yol açmıştı. İşte o suçlanan Fatih Sipahi'den çok konuşulacak bir dizi paylaşımla cevap geldi.

Arkadaşım birini vurdu

Katil zanlısı Seccad Yeşil’i evinde saklamakla suçlanan Fatih Sipahi kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kendini şöyle savundu: "Arkadaşlar Ece Erken adımı geçirerek bir story atmış o yüzden açıklama yapmak istedim. Seccad Yeşili 15 senedir tanırım 3-4 ayda bir görüşürüm. Olay gecesi beni görüntülü arayarak seninle acil bir şey konuşmam lazım diyerek evime geldi ve 'Arkadaşım birini vurdu' diyerek olayı anlattı.  Kendisine olay yerindeymiş 3 saat sonra Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun öldüğü haberleri yayılınca telefonunu kapatarak evimden gitti. Sabah organize şubeye giderek ifademi verdim tanık olarak eklediler. Benim burada ne suçum var adımı geçiriyorsun Ece Erken? Seccad Yeşil ile seninde bir sürü ortak arkadaşın var. Serkan Dakman ile seneler önce beraber Çeşme'de tatile yapmadınız mı? Bu insanları tanımıyormuş gibi story atıp şov yapacağına eline bir Yasin al da kocana dua et!”

31-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar