Tuba Büyüküstün’den Rise Of Empires: Ottoman’daki Hamam Sahnesi İçin İlginç Açıklama!

Tuba Büyüküstün’den Rise Of Empires: Ottoman’daki Hamam Sahnesi İçin İlginç Açıklama!
Tuba Büyüküstün’den Rise Of Empires: Ottoman’daki hamam sahnesi İçin İlginç bir açıklama geldi. İşte hamam sahnesiyle ilgili yapılan o açıklama!

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul’un fethini konu alan Rise Of Empires: Ottoman adlı dizi sık sık gündeme geliyor. Dizi kimi zaman başarısıyla gündeme gelirken kimi zamanda sansasyonel sahne ve ifadelerle gündemdeki yerini alıyor. Dizide birbirinden ünlü pek çok oyuncu rol alırken bunlar arasında özellikle Tuba Büyüküstün ve Okan Yalabık dikkat çekenlerden. Dizi seyirciden oldukça ilgi görürken Netflix’te dizinin gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Toplam 6 bölümden oluşan dizide yaşanan bir sahneden dolayı uzun süredir sosyal medyada yorumlar yapılıyor ve sahneyle ilgili oyunculardan ve yapım şirketinden bir açıklama bekleniyordu. Uzun süredir sahneyle ilgili sessizliğini koruyan taraflar sonunda suskunluklarını bozdu. Oyuncu Tuba Büyüküstün dizideki hamam sahnesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Tuba Büyüküstün’den Hamam Açıklaması!

Netflix’te yayınlanan ve ilgiyle seyredilen Rise Of Empires: Ottoman adlı tarihi dizide çekilen bir sahne uzun süredir sosyal medyada gündemin ilk sıralarında yer alıyordu. Dizide yayınlanan ve Tuba Büyüküstün’ün oynadığı hamam sahnesiyle ilgili oyuncu Tuba Büyüküstün uzun bir aradan sonra açıklamalarda bulundu. Büyüküstün dizide rol alan oyuncularla birlikte bir mekanda bir araya geldi ve mekanın çıkışında gazetecilerin soruları üzerine uzun zamandır konuşulan hamam sahnesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu Büyüküstün dizide yer alan hamam sahnesine gelen tepkilere anlam veremediğini ifade etti.

Tuba Büyüküstün: Anlam Veremiyorum!

Netflix’te yayınlanan ve toplam 6 bölümden oluşan tarihi dizi-belgesel Rise Of Empires. Ottoman adlı yapımda rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün dizide yer alan hamam sahnesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu diziyle ilgili konuşurken “çok güzel bir iş yaptık, çok keyif aldık. Hamam sahnelerinin çok konuşulmasına anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncunun yer aldığı sahne sosyal medyada oldukça eleştiri almış ve bu durum uzun süre gündemde kalmıştı. Güzel oyuncu arkadaşlarıyla birlikte gittiği mekanın çıkışında sorulan soruları cevaplarken arkadaşlarıyla keyifli bir akşam geçirdiğini ifade ederken yeni bir proje olup olmadığına dair bir soruya ise önümüzdeki günlerde yeni bir proje olmadığını dile getirirken “boş vakitlerimi çocuklarıma ayırıyorum ve onlarla geçiriyorum” açıklamasını yaptı.

04-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar