Tuba Büyüküstün'ün acı günü! Cenaze törenine katıldı

Tuba Büyüküstün'ün acı günü! Cenaze törenine katıldı
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve ailesinin acı günü. Ekranın sevilen ismi Tuba Büyüküstün'ün yakını vefat etti. Tuba Büyüküstün cenaze törenine katıldı.

Büyüküstün ailesi kötü günlerinden birini yaşadı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün dedesi vefat etti. Kore gazisi olan Tuba Büyüküstün'ün dedesi Ali Büyüküstün 93 yaşında hayata gözlerini kapattı. Kocaeli'nde yaşayan Ali Büyüküstün'ün acı haberi Tuba Büyüküstün ve ailesine ulaştı. Ünlü oyuncu ve ailesi, aile büyükleri olan Ali Büyüküstün'e son görevlerini yaptı. Değirmenderili Kore Gazisi olarak tanınan Ali Büyüküstün'ün cenaze törenine torunu Tuba Büyüküstün de katıldı.

Tuba Büyüküstün'ün dedesi vefat etti

Tuba Büyüküstün'ün dedesi ve Salih Serdar Büyüküstün'ün babası Ali Büyüküstün 93 yaşında vefat etti. Ünlü oyuncu ve ailesini üzen gelişme bugün (06 Şubat 2022) yaşandı. Ali Büyüküstün'ün cenazesi, Değirmendere Merkez Cami'inde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Kocaeli Değirmendere Garipler Mezarlığı'nda toprağa verilen Ali Büyüküstün'ün cenaze törenine torunu Tuba Büyüküstün de katıldı. Büyüküstün ailesi Kore Gazisi aile büyüklerini son yolculuğuna uğurladı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982'de İstanbul'da doğdu. Birçok projede güzelliği ve performansıyla dikkat çeken Tuba Büyüküstün, Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek'le rol almıştı. Güzelliği kadar başarılı işleriyle de gündemde olan Tuba Büyüküstün film, reklam filmi, dizi projelerinin aranan isimlerinden biri olmayı başarıyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunu olan Tuba Büyüküstün, ekran macerasına öğrencilik yıllarında reklam filmleriyle başladı.

Tomris Giritlioğlu'nun desteğiyle oyunculuğa başlayan Tuba Büyüküstün 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Sultan Makamı dizisiyle dizi oyunculuğuna adım attı. Büyüküstün daha sonra sayısız projede yer aldı. En çok dikkat çeken projeler arasında ise Asi, Ihlamurlar Altında, Çemberimde Gül Oya, Gönülçelen, Kara Para Aşk, Rise Of Empires: Ottoman, Cesur ve Güzel, Sefirin Kızı, Menajerimi Ara gibi çok izlenen yapımlar vardı. Tuba Büyüküstün 2011- 2017 yılları arasında Onur Saylak'la evli kaldı. Tuba Büyüküstün iki kız çocuğu annesi.

06-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar