Masumlar Apartmanı’nda Melisa Şenolsun Diziye Veda Ediyor

Masumlar Apartmanı’nda Melisa Şenolsun Diziye Veda Ediyor
TRT 1 ekranlarının Salı akşamları yayınlanan sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda Rüya karakterini canlandıran Melisa Şenolsun ile yollar ayrılıyor.

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Masumlar Apartmanı ekranlara gelmeye devam ediyor. Her ne kadar zaman zaman final söylentilerine maruz kalsa da dizi her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Geçen sezon başladığında adeta Salı akşamlarına damgasını vuran ve çarpıcı hikayesiyle seyirciyi kendisine bağlayan Masumlar Apartmanı ne yazık ki 2. Sezonunda bu başarısını devam ettiremedi. 2. Sezon başından itibaren her bölüm reytingi daha da düşen diziye yapım şirleti OGM Pictures sık sık müdahale etti ve yeni oyuncularla diziyi daha etkili hale getirmeye çalıştı. Ancak yapım şirketinin bu çabası yeterli olmadı. Sezon başında diziye dahil olan genç ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya karakteri ise dizide beklenen etkiyi gösteremedi. Bunun üzerine dizide yer alan Han karakterine başka bir ilişki yazıldı ve yine başka bir oyuncu diziye dahil oldu. Bunun üzerine Rüya karakterinin dizideki etkisi her bölüm düştü. En sonunda da Rüya’yı canlandıran Melisa Şenolsun ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Rüya Masumlar Apartmanı’na Veda Ediyor

OGM Pictures tarafından TRT 1 için hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Masunlar Apartmanı her Salı akşamı seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı dizide Rüya karakterini canlandıran Melisa Şenolsun ile dizinin Salı akşamı yayınlanacak bölümünde vedalaşacağı öğrenildi. Sezon başında diziye katılan başarılı oyuncunun sahneleri son bölümlerde iyice azaltılmıştı. Bu vedayla dizide Rüya dönemi de sona ermiş olacak.

Melisa Şenolsun Kimdir?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Masumlar Apartmanı’nda Rüya karakterini canlandıran başarılı oyuncu Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarını kazanan oyuncu halen bu okulda öğrencidir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Melisa Şenolsun’un rol aldığı yapımlar arasında;

·         Babam

·         Buluşma Noktası

·         Tatlı Küçük Yalancılar

·         Kiralık Aşk

·         Umuda Kelepçe Vurulmaz

·         Nefes Nefese

·         Menajerimi Ara

·         Atiye, yer almaktadır.

06-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar