Tülin Şahin’den Örnek Davranış: 500 Çocuğa Burs Verdi

Tülin Şahin’den Örnek Davranış: 500 Çocuğa Burs Verdi
Ünlü Model Tülin Şahin’den herkese örnek olacak bir davranış geldi. Ünlü model kullanmadığı iyi durumdaki kıyafetlerini satarak parasıyla 500 öğrenciye burs verdi.

Magazin dünyası ve sosyal medya zaman zaman ünlü isimlerin çeşitli şekillerde yaptıkları yardımları sayfalarına taşıyarak bunu herkese duyururlar. Bu durum çoğu zaman örnek davranış olarak gösterilir. Her ne kadar bu durum sık yaşanmasa da ve bu örnekler az sayıda olsa da yinede kayda değer bir durum ortaya koyarlar. Kitleleri peşlerinden koşturan insanların rol model olarak böyle yardımlar yapması özellikle genç nesil üzerinde oldukça olumlu sonuçlar ortaya çıkarır. Bugünlerde yine böyle örnek bir davranış sosyal medya ve magazin basınında yer alıyor. Ünlü model Tülin Şahin tarafından gerçekleştirilen yardım sosyal medya ve magazin basınında oldukça geniş yer bulurken yardımın yapılış şekli de oldukça beğeni topladı. Ünlü modacı Tülin Şahin kullanmadığı ve gayet iyi durumda olan elbiselerini satarak buradan elde edilen gelirle 500 öğrenciye burs verdi. İşte bu güzel haberin detayları!

500 Öğrenciye Burs!

Ünlü model Tülin Şahin herkese örnek olacak bir davranışta bulunarak iki yıldır kullanmadığı ve gayet iyi durumda olan elbiselerini bağışlayarak 500 çocuk ile gencin eğitim ve burs almasına destek oldu. Ünlü model iki yıldır kullanmadığı kıyafetlerini Givin üzerinden satışa çıkardı ve 280 kıyafeti yeni kullanıcılarıyla buluşturdu. Yapılan satıştan elde edilen gelir TEV ve Lokman Hekim Sağlık Vakfı ve SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği aracılığı ile çocuklara ve gençlere ulaştırıldı. Böylece elde edilen gelirle 500 öğrenciye burs verilerek eğitime ciddi bir destek sağlanmış oldu. Ünlü ismin bu örnek davranışı ayrıca geri dönüşüme de güzel bir örnek oldu. atılmayıp yeni kullanıcılarla buluşturulan iyi durumdaki kıyafetler böylece geri dönüşüme de ciddi bir katkı sağlamış oldu.

Sırada SMA’lı Çocuklar Var

Tülün Şahin’in 280 parça kıyafetini bir uygulama üzerinden satışa çıkararak elde edilen geliri 500 çocuk ve öğrenciye burs olarak vermesi herkeste büyük bir takdir uyandırırken ünlü Model yeni kıyafetlerin satışından elde edilecek gelirin de nereye gideceğini şimdiden belirlemiş durumda. Halen devam eden satıştan elde edilecek gelirin 173 SMA’lı hasta çocukların tedavisi için kullanılacağı belirtilirken bu uygulamaya ünlü ismin zaman zaman devam edeceği öğrenildi. Bizde bu güzel yaklaşımı ve uygulamasından dolayı ünlü model Tülin şahin’i tebrik ediyor ve bu davranışının herkese örnek olmasını temenni ediyoruz.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar