Buse Varol ve Alişan’ın İkinci Çocukları Dünyaya Geldi

Buse Varol ve Alişan’ın İkinci Çocukları Dünyaya Geldi
Magazin basının en çok konuşulan isimlerinden şarkıcı Alişan ile eşi Buse Varol’un Eliz adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. İşte haberin detayları!

Magazin basını ve sosyal medya bugün oldukça heyecanlı başlıklarla okuyucusu ve takipçisinin karşısına çıktı. Magazin basınında en çok konuşulan isimlerden biri olan ve hemen her gün bir haberi ya da paylaşımıyla olay olan ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan ile eşi Buse Varol bugün heyecanlı bir günü yaşadı. Çift daha önce bir kez daha tattıkları anne ve baba olma heyecanı ikinci kez yaşadılar. Alişan ile Buse Varol çiftinin bugün ikinci bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Magazin basını ve sosyal medyada oldukça geniş bir şekilde konu alan olay sonrası çiftin mutluluklarını yakınları ve sevenleri de paylaştı. Özel hastanede gerçekleşen doğum sonrası annenin ve bebeğin sağlık durumlarının gayet iyi oldukları belirtildi.

Eliz Bebek Dünyaya Geldi

Ünlü isim Alişan ile eşi Buse Varol bugün ikinci kez anne ve baba olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. İlk bebekleri Burak’ın ardından çiftin bugün de ikinci bebekleri Eliz dünyaya geldi. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Eliz Bebeğin gelişi anne ve babasını büyük sevince boğarken Alişan dünyaya gelen kızının ayaklarını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Ancak Alişan2ın doğum sonrası sadece yakınlarına attığı kızı Eliz’in fotoğrafları ise bir anda sosyal medyada hızla yayınladı. Bunun üzerine yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü isim bu duruma oldukça sinirlendi.

Alişan Çok Sinirlendi!

Bugün özel bir hastanede ikinci bebekleri dünyaya gelen ve bir erkek evladın ardından şimdi de bir kız evlada sahip olan Alişan ve Buse Varol çifti oldukça mutlu anlar yaşıyor. Ancak Alişan bebeğinin fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanması üzerine oldukça öfkelendi ve sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu. Alişan paylaşımında “En yakınlarım birkaç kişiye fotoğraf atıyorum o da alıyor hikayesine atıyor. Ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde… Yazıklar olsun sana” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerle Alişan2ın kimi kastettiği ise anlaşılamadı. Dünyaya gelen Eliz Bebekle anne Buse Varol’un sağlık durumlarının gayet iyi oldu öğrenildi. Bizde çifti ikinci bebeklerinden dolayı tebrik ediyor ve nice huzurlu ve salıklı yıllar diliyoruz.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar