Turabi’den "Artık Survivor'a katılmaz" diyenlere tokat gibi cevap

Turabi’den
Amerika'da yeni kariyer yapıyor, bir daha dönmez, iyerek güya Turabi’yi Survıvor yarışmasından koparmak isteyenlere Turabi çok sert yanıt verdi

Katıldığı 3 Survivor yarışmasından 2 şampiyonlukla ayrılan Turabi’den “Artık Survivor'a katılmaz” diyenlere tokat gibi cevap geldi. 2022 All Star heyecanı izleyiciyi şimdiden sarmışken Turabi'nin  Survivor'a katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. İşte Turabi’nin Survivor cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Turabi’den "Artık Survivor'a katılmaz" diyenlere tokat gibi cevap

Ünlü Survivor Turabi, Acun Ilıcalı’nın organize ettiği Survivor'a tam 3 kez katıldı. İkisini birincilikle tamamlayan Turabi son olarak 2018 yılında katıldığı Survivor’da 6. oldu. 2022 Survivor için adı geçen ünlü yarışmacının hayranları Turabi’nin önümüzdeki yıl Survivor’a katılıp katılmayacağını merak edip araştırmaya başladı.

Aslında ne oldu?

Yarışma programlarıyla kendi kulvarında tartışmasız lider konumda olan TV8 ekranlarının en çok izlenen programı Survivor'da All Star heyecanı şimdiden yaşanıyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan organizatör Acun Ilıcalı, "Survivor 2022 All Star kadrosu" ile ilgili şu açıklamayı yaptı. Ilıcalı, "Kadrolar belli oldu, yakın zamanda muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum"

Buraya kadar her şey normaldi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hareketlenmiş ve 2022 Survivor kadrosu ifşa olmuştu. Ortalığa yayılan listede ismi geçen Turabi için birileri "All Star'a katılamaz" diye propaganda yapmaya başladı. Bu yaygarayı koparanlar “ Amerika'da yeni kariyer yapıyor, bir daha dönmez” diyerek güya Turabi’yi yarışmadan koparmak istedi. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Turabi sosyal medya hesabından oldukça sert bir yanıt verdi.

Survivor'dan emekli mi olacaksın?"

2 kez Survivor şampiyonu olan Turabi kendisi için atıp tutanlara kişisel sosyal medya hesabından karşılık verdi. Ünlü yarışmacı hakkındaki Survivora katılmayacak açıklamasına şu cevabı verdi: "Amerika'da yeni kariyer yapıyor, bir daha dönmez diyenler. Her şeyimi Survivor'e borçlu olduğumu unutuyorsunuz"

Bu paylaşım üzerine Survivor All Star yarışmacılarını merak eden Survivor hayranları, Turabi Çamkıran’ın paylaşımına "Bir daha mı? Survivor'dan emekli mi olacaksın?" diyerek eleştiride bulundu.

Her şeyimi Survivor'a borçluyum

Eleştirilerin sosyal medyaya bomba gibi düşmesi üzerine Turabi tekrar bir paylaşımda bulundu: "Her şeyimi Survivor'a borçlu olduğumu unutuyorsunuz. Sadece 3 kupayla hayatımı sonlandıracağımı mı sanıyorsunuz? Daha ne 3 kupalar gelecek haberiniz yok.”

29-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar