MasterChef Türkiye’den Elenen İsim Belli Oldu

MasterChef Türkiye’den Elenen İsim Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de bu hafta elenen isim belli oldu. Yarışmaya sonradan katılan Pelin elenen isim oldu.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezonuyla ekrana gelen sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’den bu hafta elenen isim belli oldu. Sezon başından beri seyirciye doyumsuz anlar ve heyecanlar yaşatan yarışma programı haftalar ilerledikçe daha da heyecanlı hale gelmeye başladı. Her hafta bir yarışmacının elendiği programda sona yaklaşılırken yarışmacıların elenme korkusu ve yarışmada şampiyon olma heyecanı daha da hissedilmeye başlandı. Hiç beklenmedik yarışmacılar son anlara girilirken kritik hatalar yapmaya başladılar. Kanalın en çok seyredilen programlarından olan MasterChef Türkiye’de bu hafta ise yarışmaya daha sonradan yedeklerden katılan bir isim olan Pelin Zaman veda etti. Pelin’in yarışmadan veda ederken yaptığı duygusal konuşma ise tüm jüriyi derinden etkiledi.

Pelin Zaman Veda Etti

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin dört sezondur heyecanla takip ettiği yarışma programı MasterChef Türkiye’den bu hafta elenen isim Pelin oldu. Başarılı ve hırslı yarışmacı Pelin Zaman eleme potasına  Görkem, Hasan, Sefanur, Mert ve  Araz ile birlikte gitti. Kıran kırana ve heyecanla geçen ilk eleme potasının ardından üç isim olan Hasan, Görkem ve Mert eleme potasından kurtulmayı başardı. Son üçe kalan Pelin, Sefanur ve Araz ise yarışmada kalabilmek için ellerinden geleni yaptılar. Danilo Zanna’nın hazırladığı yemeği yapmak için kıyasıya bir rekabete giren üç adaydan Araz ve Sefanur yarışmada Danilo Zanna’nın verdiği tabağı daha iyi yaparak yarışmada kalmayı garantilerken Pelin ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Pelin’den Duygulandıran Veda

2 Mayıs 1988 yılında dünyaya gelen Pelin zaman 2021 MasterChef Türkiye’den bu hafta elenen isim oldu. Yarışmaya veda eden Pelin yaptığı konuşmada “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hayatımı durdurdum da geldim. Çok hareketli bir hayatım vardı. Böyle bir hayattan buraya gelmek kendimi sınamak için çok büyük bir yerdi. Her gün savaştım. Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Tekniksel hiçbir şey bilmiyordum. İçimden gelenleri yapıyordum. Buraya kadar gelmek benim için gurur. Buradan çıktıktan sonra kursa gidip eğitim alacağım ve devam edeceğim. İleride beni gördüğünüzde umarım sizi de gururlandırmış olurum” ifadelerini kullandı.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar