Türkiye - İspanya maçı canlı izle

Türkiye - İspanya maçı canlı izle
Türkiye - İspanya maçı canlı izle: 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye ile İspanya karşı karşıya. Mücadeleyi canlı ve HD izlemek için detaylar.

Türkiye - İspanya maçı canlı izle: 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu son maçında Türkiye, İspanya ile karşı karşıya geliyor. A Milli Basketbol Takımımızın grubundaki en güçlü takım olarak göze çarpan İspanya, zorlu maçta Millilerimiz'e rakip olacak. Liderlik için parkeye çıkacak takımımızın bu mücadelesinin hangi kanalda ve saat kaçta olduğu merak ediliyor. Bu mücadeleyi HD ve canlı olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Türkiye - İspanya maçı canlı izle

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu karşılaşması Türkiye - İspanya, TSİ 14.30'da başlayacak ve NTV'den şifresiz olarak ekrana gelecek. Bu maçı internet üzerinden online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Milli Takımımız ve İspanya grup lideri olabilmek için karşı karşıya geliyor. Gruptan çıkmayi garantileyen iki ekip için lider olarak gruptan çıkmak hayati öneme sahip. Turnuvada bir üst turdaki eşleşmeler çapraz eşleşmeyle belirleniyor. Türkiye ve İspanya'nın bulunduğu A Grubu ile B Grubu takımları çapraz olarak eşleşecek. B Grubu'nda Slovenya, Litvanya, Bosna Hersek, Macaristan, Fransa ve Almanya yer alıyor.

EuroBasket 2022 A Grubu Puan Durumu

  1. İspanya 3 Galibiyet, 1 Mağlubiyet)
  2. Türkiye (3 Galibiyet, 1 Mağlubiyet)
  3. Karadağ (2 Galibiyet, 2 Mağlubiyet)
  4. Belçika (2 Galibiyet, 2 Mağlubiyet)
  5. Bulgaristan (1 Galibiyet, 3 Mağlubiyet)
  6. Gürcistan (1 Galibiyet, 3 Mağlubiyet)

Gruptaki ilk maçına 1 Eylül'de Karadağ karşısında çıkan A Milli Takımımız, maçtan 72-68 galip ayrıldı. Maçta Shane Larkin 18, Cedi Osman 15, Alperen Şengün 12 sayı üretti.

Milliler ikinci maçını ise 3 Eylül'de Bulgaristan ile oynadı. Maçtan 101-87 galip ayrılan Millilerimizde Cedi Osman 25, Alperen Şengün 20 ve Shane Larkin 13 sayıyla oynadı.

Üçüncü maçında Gürcistan'a rakip olan A Milli Basketbol Takımımız, 2 kez uzayan maçtan 88-83 mağlup ayrıldı. Alperen Şengün'ün 21, Sertaç Şanlı'nın 15 ve Cedi Osman'ın 13 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Milli Takım turnuvadaki dördüncü maçında rakibi Belçika'yı 78-63 mağlup etti. Maçta Alperen Şengün 24, Furkan Korkmaz 16 ve Ercan Osmani 12 sayı kaydetti.

07-09-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler