Türkiye - Karadağ Canlı İzle | Uluslar Ligi

Türkiye - Karadağ Canlı İzle | Uluslar Ligi
UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin üçüncü rakibi Karadağ oldu. Türkiye - Karadağ maçı canlı izleme sayfası ve karşılaşma detayları haberimizde.

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar B Ligi'nde zorlu mücadelelerine devam ederken Karadağ ile karşı karşıya geliyor. Bu heyecan verici maç, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Trendyol Süper Lig’deki milli ara nedeniyle gözler Milli Takımımıza çevrilmiş durumda. Milli takımımız hem Karadağ hem de İzlanda maçlarına odaklanmışken, futbolseverler Türkiye-Karadağ karşılaşmasının detaylarını merak ediyor. Peki, bu önemli maç ne zaman, nerede ve hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE - KARADAĞ CANLI İZLE

Türkiye-Karadağ maçı, 11 Ekim 2024 Cuma akşamı saat 21.45'te başlayacak ve mücadele Türkiye'de Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynayacak. Maç Tv8 ve Exxen'de yayınlanacak. Canlı TV  izleyicileri dev mücadeleyi platformumuz üzerinden izleyebilecek. Karşılaşmanın hakemi ise İtalya’dan Daniele Chiffi olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak. Kritik mücadelede İtalyan hakemler düdük çalarken, heyecan her an zirveye çıkacak gibi görünüyor.

 

MİLLİLER ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUMAK İSTİYOR

Montella yönetiminde sahaya çıkacak olan milliler, grupta aldıkları sonuçlarla dikkat çekiyor. İlk iki maçta 4 puan toplayan Türkiye, Galler deplasmanından beraberlikle döndükten sonra İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek moralli şekilde maça hazırlanıyor. Milli Takımımızın hedefi oldukça net bir şekilde biliniyor. Uluslar Ligi’nde B Ligi’nden A Ligi’ne yükselmek. Bunun için grubunu birinci sırada tamamlaması gerekiyor ve Karadağ mücadelesi bu yolculukta kritik adım olacak.

Ay Yıldızlı ekibimiz, maçı kazanarak avantajını korumak istiyor. Karadağ karşılaşmasının ardından Türkiye, İzlanda, Galler ve tekrar Karadağ ile mücadele edecek ve puan sıralamasındaki yerini güçlendirmeyi hedefleyecek. Heyecan dolu maçı kaçırmak istemeyenler Maçı Canlı TV üzerinden rahatlıkla takip edebilirsin. Hem mobil cihazlarınızdan hem de bilgisayarınızdan maçı canlı izleyebilir, Milli Takımımızın sahadaki mücadelesine anbean ortak olabilirsiniz.

10-10-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar