Türkiye - Macaristan maçı canlı izle

Türkiye - Macaristan maçı canlı izle
Türkiye - Macaristan maçı canlı izle; UEFA Uluslar Ligi maçında Türkiye ile Macaristan karşılaşıyor. Maçı canlı olarak izle.

Türkiye - Macaristan maçı canlı izle; UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Türkiye, Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Ay yıldızlılar uzun bir aradan sonra yeniden yeşil sahaya çıkıyor. Futbol izleyicileri maçın hangi kanalda olduğunu merak ediyor. Büyük öneme sahip Türkiye - Macaristan maçı saat kaçta başlayacak? Türkiye ile Macaristan arasındaki mücadeleyi canlı izle. Canlı yayın adresine bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz internet adresine sayfadaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

A Milli Futbol Takımı'nın grubunda Macaristan, Rusya ve Sırbistan gibi ekipler yer alıyor. Türkiye, ilk maçında Macaristan'ın rakibi oluyor. Bu önemli karşılaşma TRT 1'den şifresiz olarak ekrana gelecek. Başlama saati 21:45 olan karşılaşma Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek. Türkiye ile Macaristan arasındaki karşılaşmayı bazı izleyiciler internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. TRT 1 kanalı internet üzerinden HD kalitesinde nasıl izlenir. Türkiye - Macaristan maçını izleyebileceğiniz canlı yayın sayfasına yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak ulaşmanız mümkün. Milli Takım'ın hocası Şenol Güneş kesin bir karar vermese de kafasındaki ilk 11 şu şekilde.

TÜRKİYE MUHTEMEL 11

Mert Günok, Umut Meraş, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Hakan Çalhanoğlu, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Ahmet Kutucu, Burak Yılmaz.

Pandemi sonrası ilk maç

Uzun bir aradan sonra milli takımı bir maça çıkarken göreceğiz. Tüm dünyada baş gösteren COVID-19 pandemisi nedeniyle EURO 2020 ve sonrasındaki hazırlık maçları iptal edildi. Dolayısıyla tam 10 aydır milli ara verilemiyordu. A Milli Futbol takımı pandemi sonrasındaki ilk maçında Macaristan'ın rakibi olacak. Türkiye, Macaristan maçından sonra da uzun bir takvime yayılan maçlara çıkacak. Tüm maçların sonunda grubu ilk sırada tamamlayan takım A Ligi'ne yükselecek. Grubunu son sırada tamamlayan takım ise C Ligi'ne düşecek.

Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı maçlar ve tarihleri;

03.09.20 Türkiye - Macaristan
06.09.20 Sırbistan - Türkiye
09.10.20 Rusya - Türkiye
12.10.20 Türkiye - Sırbistan
14.11.20 Türkiye - Rusya
17.11.20 Macaristan - Türkiye

03-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar