Tutunamayanlar 10. Bölüm İzle!

Tutunamayanlar 10. Bölüm İzle!
Tutunamayanlar 10. yeni bölümde Tarık, İrem’in geçmişine dönüyor. İrem’in aşık olmak zorunda olduğu bölümde İlhan’ın bulduğu çözüm ne? Geçmişe giden Tarık’ı hangi sürpriz bekliyor?

TRT’in absürt komedi dizisi Tutunamayanlar yeni bölümüyle hız kesmeden devam ediyor. Tarık ve ilham perisinin televizyon programında şanslarını denediği Tutunamayanlar 10. yeni bölümde Tarık, İrem’in geçmişine dönüyor. Tarık ile İrem’in aşık olmak zorunda olduğu bölümde İlhan’ın bulduğu çözüm ne? Geçmişe giden Tarık’ı ne gibi sürpriz beklemektedir? İşte Tutunamayanlar 10. yeni bölümde ekrana gelecekler ve son bölümde neler yaşandı? Şimdi detaylar

Tutunamayanlar 10. Bölüm İzle!

Osman Nail Doğan'ın yönettiği, Ahmet Tarık Güven'in yapımcılığını üstlendiği Tutunamayanlar TRT1’in iddialı dizilerinden olmayı sürdürüyor. Tarık’ın amansız rakibi Doktor Tunç, İrem’in gönlünü kazanmak için plan üstüne plan yapar. Bunun için mahalleliye hizmet eder. Doktor Tunç’un mahalleliye karşı kibar ve olgun davranması sonuç verir ve Tarık, İrem’in gözünden düşer. Devreye giren İlham perisi İlhan bir formül geliştirir. Çünkü Tarık’ın İrem’i günümüzde tavlayamayacağı kesinleşmiştir. Onu geçmişe götürmek ve İrem’i geçmişteki Tarık’a aşık etmek. Periler konseyi buna izin verir ancak tek şartları vardır. İlhan eğer bu görevi başaramazsa perilikten emekli edilecek ve hiç istemediği bir duruma yani normal bir insana dönüşecektir. Çaresiz kalan İlhan kendisine tanınan süre azaldıkça strese girer ve bunun sonucunda Tarık’a baskı uygular. Bakalım Tarık bu işi kotaracak mı yoksa işleri daha da berbat mı edecek?

Küçük Prens Değişiyor

Bu sırada çalışmak zorunda kaldığı reklam ajansında patronu İmtiyaz Bey tarafından baskı gören Lütfü, şair kimliğini kaybetmemek için arada sırada isyan eder. Reklam ajansında kalmak zoruna gitse de Ayşe’nin orada çalışması adına buna katlanır. Ajansın ağına düşürdüğü Küçük Prens ise değişime uğramakta ve git gide bir reklam objesine dönüşmektedir. Absürt komedi dizisi Tutunamayanlar 10. yeni bölümüyle 17 Mart Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Tutunamayanlar Son Bölümde Neler Oldu!

Başrolünde Doğu Demirkol, Şinası Yurtsever, Ece Çeşmioğlu, ve Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı Tutunamayanlar 9. Bölümüyle yine çok konuşuldu. Son bölümde Tarık, İrem’e içindeki  duygularını açmak isterken işleri daha da berbat eder ve kızın başını belaya sokar. Zavallı kızcağız, Tarık’ın götürdüğü mekanda donmaktan son anda  kurtulur. Derhal hastanede müşahede altına alınan İrem kararını verir. Tarık’la arasına mesafe koyacaktır. Kendini suçlu hisseden Tarık kendini affettirmek için İrem’e sürprizler peşindedir. Bir sürpriz peşindeyken hastaneyi birbirine katar. Onu  bu rezil durumdan kurtarmak için iş yine İlhan’a düşer. İlhan’ın verdiği ilham ise işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirir. Bu sırada Lütfü çalıştığı reklam ajansında bir sisteme yanlışlıkla dahil olur ve çok pişman olur. Çünkü bu sistem ona fikir olarak ters bir sistemdir. İçindeki şairi bu yırtıcı ve robotik ortamdan korumak ister.

17-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar