Ramo’nun Oyuncu Kadrosuna Güzel Oyuncu Ekin Türkmen Katılıyor!

Ramo’nun Oyuncu Kadrosuna Güzel Oyuncu Ekin Türkmen Katılıyor!
Show Tv’de ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği Ramo’ya yeni bir oyuncu daha katıldı. Ekin Türkmen dizide Meryem karakterini canlandıracak! İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu sezonun başarılı yapımlarından BKM imzalı Ramo Dizisi her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Adana’da çekilen ve Adana Mafyası içinde yaşananları ele alan dizide Ramo ailesini korumak için Adana Mafyası’na kafa tutmaya karar vermiş ve bu uğurda mücadeleye başlamıştır. Ancak mafyaya açılan savaş ne yazık ki her iki taraftan da acılara sebep olmaktadır. Son bölümlerde seyircinin adeta nefesini tutarak seyrettiği ve Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen gibi usta isimlerin yer aldığı Ramo’nun oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Diziye Meryem karakteri olarak giren güzel oyuncu Ekin Türkmen önümüzdeki bölümlerden itibaren Ramo’da seyirciyle buluşacak. İşte detaylar!

Güzel Oyuncu Eda Türkmen (Meryem) Ramo’da!

BKM Yapım tarafından bu sezon başlayan ve bir mafya dizisi olan Ramo seyirci tarafından ilgiyle ve heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Yarın akşam 10. Bölümüyle ekrana gelecek olan ve Ramo ve Sibel’in aşk dolu sözlerinin bölüme damga vuracağı görülürken dizide sevilen karakter Fatoş, Boz’a hamile olduğunu haber verir. Öbür taraftan Ramo komisyon kararıyla gece kulüplerine el koyması istenirken heyecan dolu anlar yaşanır. Bu arada Yavuz’un Ramo’ya “Alpay’ı indir, koltuğunu al” sözleri dikkat çekiyor. Ramo gece kulüplerini basarken bu kulüplerden birinde çalışan Meryem karakteriyle karşılaşır. Gece kulübünde şarkıcılık yapan Meryem bir anda Ramo’nun dikkatini çeker.

Ekin Türkmen (Meryem) Kimdir?

22 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ekin Türkmen liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a taşınarak oyunculuk sektöründe çalışmaya başladı. İstanbul haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okumaya başlayan Türkmen ilk olarak 2002 yılında Ekmek teknesi adlı yapımda rol aldı. Peş peşe birçok yapımda rol alan ve oyunculuğu ile göz dolduran oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

Eda Türkmen’in Rol Aldığı Yapımlar Hangileri?

  • Ekmek Teknesi
  • Nefes Nefese
  • Acı Hayat
  • Menekşe İle Halil
  • Kısmetim Otel
  • Bir Kadın Tanıdım
  • Aşk Emek İster
  • Küçük Kadınlar
  • Son Destan
16-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar