TV8'den yeni program Paylaş Benimle başlıyor

TV8'den yeni program Paylaş Benimle başlıyor
MasterChef, Survivor gibi yarışma programlarıyla dikkat çeken TV8'de Paylaş Benimle ismiyle yepyeni bir televizyon programı başlıyor.

MasterChef, Survivor gibi yarışma programlarıyla dikkat çeken TV8'den yeni program haberi geldi. İzleyiciyi Paylaş Benimle ismiyle ekrana gelecek olan televizyon programını merak ediyor, sunucusu kim, ne zaman başlıyor? Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunucu olduğu yeni programın yapımcılığını ise Talya Prodüksiyon üstlendi. Her hafta farklı hayatları ele alacak olan Paylaş Benimle isimli programın detayları haberimizde.

TV8'den yeni program Paylaş Benimle başlıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yepyeni bir program başlıyor. Son zamanlarda psikolojik yapımlara ilgi duyan Acun Ilıcalı’nın bir hayali daha gerçek oluyor. Sunuculuğunu Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın, yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un üstlendiği Paylaş benimle gerçek yaşam hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Hikayeler seyircinin kalbine dokunacak

Haziran ayının son haftasında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan ve sunuculuğunu Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın üstlendiği 'Paylaş Benimle' her hafta farklı hayatları ele alacak. Uzman danışman psikologlardan oluşan bir ekiple çalışacak olan Gökhan Çınar, katılımcıların yaşam hikayelerini, dönüm noktalarını, duygularını ve umutlarını izleyiciye aktaracak. Duygusal anların sık sık yaşanacağı 'Paylaş Benimle' programında konuklarının hayat hikayeleri seyircinin yüreğine dokunurken izleyiciyi de kendi hayat hikayesinde bir yolculuğa çıkartacak. Paylaştıkça anlamanın, anlaşılmanın ve umut etmenin önemini mesaj olarak vermek isteyen 'Gökhan Çınar'la Paylaş Benimle' yakında TV8 ekranlarında. Keyifli seyirler

Gökhan Çınar Kimdir?

1983 İstanbul doğumlu Gökhan Çınar, Haliç Üniversitesi Psikoloji mezunudur. Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde nevroz ve psikoz servislerinde psikolog olarak çalışan Çınar’ın uzmanlık alanı “Mesleki Adanmışlık”tır. Birçok kişilik, zeka, dikkat, gelişim ve algı testi alanalrında kendini yetiştiren Gökhan Çınar, ergen ve yetişkin psikoterapisti olarak alanda çalışmalarına devam etmektedir. Psikoterapi seansları konusundaki başarılarıyla göze çarpan Çınar, Ergenlik Dönemi ile ilgili eğitim ve seminerleri yapmaktadır. Keşif Psikoloji’de psikoterapi alanında çalışmaya devam eden Gökhan Çınar, aynı zamanda Oyun Terapileri Derneği’nin de kurucu üyelerinden biridir. Doktora eğitimini Sinema-Tv alanı üzerine sürdüren uzman psikolog, Kafa Dergisi’nde yazılar yazıyor. “Geçecek mi?” isimli bir kitabı olan Çınar, ortağı olduğu dijital platform Bana Göre Tv’de yayınlanan “Katarsis” ve “Katarsis X-TRA” programlarını hazırlamaktadır.

19-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar