Ebru Şahin ve Cedi Osman evlilik yolunda

Ebru Şahin ve Cedi Osman evlilik yolunda
Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın beraberliği magazin gündeminde yakından takip ediliyor. Ebru Şahin ve Cedi Osman evlilik yolunda adım atmaya devam ediyor.

Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın bir süredir beraber olduğu biliniyor. Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve başarılı basketbolcu Cedi Osman her geçen gün birbirlerine daha çok bağlanıyor. Cedi Osman'ın maçlarına giden Ebru Şahin bu maçları Cedi Osman'ın akrabalarıyla izlemişti. Bu kez de Ebru Şahin Cedi Osman'ın ailesi ile tanıştı. Cedi Osman'ın annesi ve babası ile buluşan güzle oyuncunun ailece çektirdikleri fotoğraf basına yansımıştı. Bu tanışma ünlü çiftin evllilik yolunda adım atmaya başladığı yorumlarına yol açtı.

Ebru Şahin Cedi Osman'ın ailesi ile tanıştı

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve ünlü basketbolcu Cedi Osman'ın birlikteliği sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarla da takip ediliyor. Ünlü çift paylaşım yaptıkları fotoğraflarda oldukça mutlu görünüyor. Tv 100'ün haberine göre Cedi Osman Alaçatı'da bir villa kiralamıştı. Cedi Osman annesi, Binela hanım ve babası Sermet Bey'le sevgilisi Ebru Şahin'i tanıştırdı. Ebru Şahin'in Cedi Osman'ın ailesi ile ve akrabalarıyla tanışması evlilik adımları olarak değerlendirildi. Ünlü ikili bir süredir mutlu bir beraberlik sürdürüyor.

 

Cedi Osman ve Ebru Şahin evlenecek mi?

Güzel oyuncu Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman'ın maçlarını da kaçırmıyor. Cedi Osman formasıyla tribünlerdeki yerini alan Ebru Şahin karşılaşmayı Cedi Osman'ın akrabası Gülden Osman ile birlikte izlemişti. Tribünden Gülden Osman ve çocuğu ile fotoğraf payalaşan Ebru Şahin'in aile içerisinde de sevildiği anlaşılıyor. Cedi Osman'ın ailesi ile tanışan Ebru Şahin bu mutlu beraberliği evlilikle taçlandıracak mı merakla bekleniyor. Ekranların sevilen ismi Ebru Şahin ve ünlü basketbol oyuncusu Cedi Osman beraberliği magazin basını tarafından da yakından takip ediliyor.

Diğer yandan her iki ünlü oyuncunun sosyal medya takipçileri de ikilinin hayatındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar binlerce beğeni alıyor. Ünlü çiftin sıcak ve samimi pozları da oldukça beğeniliyor.

19-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar