TV8'e geçeceği iddia edilen EDHO hakkında başrol oyuncusu Oktay Kaynarca konuştu

TV8'e geçeceği iddia edilen EDHO hakkında başrol oyuncu Oktay Kaynarca konuştu
Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi için şu anda sette çekim olmadığını  dizinin devam etmeyeceğini söyledi.

Yayınlandığı kanaldan ayrılan ve TV8'e geçeceği iddia edilen EDHO hakkında başrol oyuncusu Oktay Kaynarca konuştu. Dizi severler merak ediyor yılan hikayesine dönen EDHO hangi kanala geçiyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bir kez daha açıklama yaptı. O açıklama haberimizde.

TV8'e geçeceği iddia edilen EDHO hakkında başrol oyuncusu Oktay Kaynarca konuştu

Hiç beklenmedik şekilde final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tam bir yılan hikayesine döndü. Yeniden izleyici karşısına çıkacağı konuşulan diziyle ilgili yapım şirketi ısrarla bir açıklama yapmıyor. Konu ile ilgili birkaç kez açıklama yapmak zorunda kalan başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bir kez daha konuştu. Acun'un olumlu baktığı dizinin Tv8 kanalında yayınlanacağı iddiası dizi severleri heyecanlandırırken Oktay Kaynarca sert tepki gösterdi. gözlerin çevrildiği usta oyuncu dizinin yeniden çekilmesi ve hangi kanala geçeceğine dair iddialarla ilgili konuştu.

Şu anda sette çekim yok!

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; sık sık sorulara muhatap olan Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi için şu anda sette çekim olmadığını  dizinin devam etmeyeceğini söyledi. Bunun dışında başka bir şey bilmediğini söyleyen Kaynarca, ani bir kararla final yapan dizinin bir kanalda yayınlanmayacağını da vurguladı. Bilindiği gibi EDHO ekibi tüm yaz çalışarak 12 oyuncuyla birden anlaşmış, 7. sezonun fragmanı ekim ayının ortalarında görücüye çıkmıştı. 

Kim ne anlatıyorsa hepsi tıklanma sahtekarlıkları!

Usta oyuncu Oktay Kaynarca, seyirciyi ilgilendiren gelişmeler hakkında sık sık detaylı açıklamalar yapıyor. Son olarak başka bir kanal ile görüşme yapıldığı iddia edilen EDHO için Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği ve dizinin TV8'e geçtiği iddiasını kesin bir dille yalanlayan Oktay Kaynarca, bunların hepsinin dezenformasyon olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Kendi adıma söylüyorum, hiçbir televizyon ile bu doğrultuda bir görüşme yapılmıyor, benim bildiğim. Ne kadar haber duyuyorsunuz, kim ne anlatıyor ise hepsi tıklanma sahtekarlıkları. Birisi sabah kalkıp bir haber üretiyor. Birisi de onun altına başka bir şey yapıyor ve bunu haber haline getiriyorlar. Tek amaçları tıklanmadır. Bizden duymadığınız her şey yalandır.”

14-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar