Gelinim Mutfakta’nın Yeni Sunucusu Lerzan Mutlu Oldu

Gelinim Mutfakta’nın Yeni Sunucusu Lerzan Mutlu Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün seyirciyle buluşan gelinim Mutfakta adlı programın bu haftaki sunucusu Lerzan Mutlu oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışma programı her hafta beş gün boyunca seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kanalın en çok seyredilen gün içi yapımlarından olan Gelinim Mutfakta bu sezon dördüncü sezonuyla ekranlara geliyor ve program yine reytinglerde üst sıralarda bulunuyor. Sezon başında Demet Akalın’ın sunuculunu yaptığı program daha sonra ünlü ismin sunuculuğu bırakmasıyla her hafta başka bir sunucuyla yoluna devam etme kararı almıştı. Bunun içinde her gafta belirlenen ünlü bir ismin sunuculuğunda ekrana gelen programda son olarak ünlü isim Nursel Engin sunmuştu. Bu haftaya kadar Mehmet Ali Erbil, Songül Karlı, Safiye Soyman gibi ünlü isimlerin sunuculuğunu yaptığı programda bu hafta sunuculuk görevini ünlü isim Lerzan Mutlu üstleniyor.

Lerzan Mutlu Gelinim Mutfakta’da

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dördüncü sezonunda olan ve ancak bu güne kadar hemen her sezon bir sunucu değiştiren başarılı program Gelinim Mutfakta seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kanal D’nin hafta içi günlerini emanet ettiği ve gelin ve kaynanaların birlikte yarıştıkları ve her hata bir gelin kaynananın kazandığı ve bir gelin kaynananın da elendiği programda beş çift yarışıyor. Program her hafta bir sunucuyla ekrana gelirken bu haftanın sunucusu Lerzan Mutlu oldu. 15 – 19 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak programda sunuculuğu ünlü isim ve şarkıcı Lerzan Mutlu üstlenirken programın tanıtımları da yayınlanmaya başlandı. Her hafta heyecan ve gerilimin üst sınırlarda yaşandığı program hafta içi her gün saat 13.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor.

Lerzan Mutlu Kimdir?

Bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapacak olan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu 12 Şubat 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından şarkıcılığa başlayan ünlü isim sahnelerde yer almaya başladı. Özellikle genç kitle tarafından sevilen Lerzan Mutlu pek çok şarkıya ve albüme imza atarken aynı zamanda ekranlarda da pek çok programda yer aldı. Ünlü ismin çıkardığı albümler arasında

·         Karabüyü

·         Yar Dediğin Arar

·         Tam İsabet

·         Zirve

Yer almaktadır. Lerzan Mutlu halen müzik çalışmalarına devam etmektedir.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar