TVNet Sunucusu’nun Başına Gelmedik Kalmadı!

TVNet Sunucusu’nun Başına Gelmedik Kalmadı!
TVNet Sunucusu Erem Şentürk’ün koronavirüsle ilgili haberleri sunarken stüdyoda başına gelen talihsizlikler yok artık dedirtti. İşte sunucunun başına gelenler!

Evimizde oturup eğlenerek, duygulanarak, merakla ya da endişeyle seyrettiğimiz televizyon kanallarında çalışan yüzlerce insanın da bizlerden biri olduğunu ve aslında bizim başımıza gelecek sıradan olayların onlarında başına gelebileceğini çoğu zaman düşünmüyoruz. Bu sıradan olaylar eğer tam da yayın sırasında özellikle de canlı yayın sırasında olursa bir anda her şey değişiyor. Bu durum bir anda haber olabiliyor ve bizde bu haberleri oturup seyrediyoruz. Bu olaylar o kadar çok ki bazen haber değeri mi bile taşımıyor. Canlı yayında başka birinin saldırısına maruz kalmak, dekorun yıkılması, ışıkların patlaması vs. Bunlar artık sıradan vakalardan. Ama bugün meydana gelen olay bu sıradanlığı yıkmayı başardı. Aslında yaşanan olaylar sıradandı da peş peşe gelince bu sıradanlık yıkıldı. TvNet sunucusu canlı yayında önce elektrik çarpılmasına maruz kaldı ardından ayağı takıldı ve yere düşmekten son anda kurtuldu. İşte detaylar!

Erem Şentürk’ün Başına Gelenler Yok Artık Dedirtti!

TvNet Sunucusu Erem Şentürk her zaman ki gibi yayına hazırlandı. Makyajını yaptırdı, metinleri eline aldı, son kez haberlere göz attı ve önceden hazırlanan stüdyoya girdi ve yayına son sayıldı. Sunucu Erem Şentürk hazırlanan akış gereğince haberleri sunmaya başladı. Ancak ne olduysa bu andan sonra yaşanmaya başladı. Sunucu Erem Şentürk Türkiye’deki koronavirüs olaylarını anlatırken arkada bilgilerin verildiği dijital ekrana döndü ve verileri vermeye başladı. Bu sırada dijital ekrana dokunmaya ve bilgileri aktarmaya devam ederken bir anda “Allah” diye bağırarak kendini geri attı. Sunucu Erem Şentürk’ü elektrik çarpmıştı. Sunucu bu kazaya rağmen haberlere devam etti. Ancak talihsizlik bununla kalmadı ve sunucu bu kez de dijital ekran önünde vakaları yorumlarken ve aynı zamanda yürürken ayağı takıldı ve bir anda sendelemeye başladı ve yere kapaklanmaktan son anda kurtuldu. Sunucu üst üste yaşanan bu talihsizlikler üzerine “önce elektrik çarptı, şimdi düştüm kafayı gözü yarıyordum. Bugün bu stüdyodan mübarek Cuma günü sağ çıkarsam devam edeceğim haberleri sunmaya” ifadelerini kullandı.

Sunucuyu Koronavirüs mü Çarptı?

TVNet Sunucusunun koronavirüs haberini sunarken üst üste yaşadığı olaylar sunucunun koronavirüsle uğraşmaması gerektiği şeklinde eğlenceli paylaşımlarla sosyal medyada paylaşılırken sunucunun durumunu kanalın haber müdürü sosyal medya hesabından duyurdu. TVNet haber Müdürü Serhat İbrahimoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “Merak eden seyircilerimiz ve takipçilerimiz için zorunlu açıklama: Erem Şentürk’ün sağlık durumu gayet iyi, düşük voltajlı bir ortamda dinleniyor” şeklinde esprili bir paylaşımda bulundu. Sunucu Erem Şentürk de “İyiyim ben. Evet, sorun yok, iyiyim” ifadelerini kullandı. Bizde sunucu Erem Şentürk’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

10-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar