Üç Kuruş 9. bölüm izle

Üç Kuruş 9. bölüm izle
Üç Kuruş 9. bölüm izle: Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Üç Kuruş 9. bölüm izle: Show TV tarafından ekrana gelen ve Ay Yapım imzasını gördüğümüz Üç Kuruş dizisi, 27 Aralık Pazartesi akşamı 9. bölüm ile izleyicilerinin karşısında olacak. Dizinin severleri yeni bölümü online olarak izleyebilecekleri siteleri bulabilmek için "Üç Kuruş 9. bölüm full izle" gibi aramalar yapıyorlar. Son bölüm ile heyecan dozu yükselen dizinin yeni bölümünü oldukça kolay bir şekilde Canlı TV adresinden izleyebilirsiniz. Çok sevilen dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Üç Kuruş 9. bölüm izle

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit gibi isimler yer alıyor. Senaryosu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad tarafından kaleme alınan Üç Kuruş dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk yer alıyor. Büyük bir ilgi ile takip edilen Üç Kuruş dizisinin yeni bölümüne tek parça ve full HD olarak izlemek isteyenlerdenseniz sayfanın hemen yukarısında gördüğünüz bağlantıya tıklayın.

Üç Kuruş dizisini internet üzerinden canlı olarak www.showtv.com.tr/canli-yayin adresinden izleyebilirsiniz. Bölümü kaçırdıysanız dizinin son bölümünü Show TV ve Puhu TV adreslerinden tek parça olarak kolayca izleyebilirsiniz.

Üç Kuruş 9. bölüm özeti

Üç Kuruş dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Efe büyük bir öfke duyar. Kartal, İrfan'ı serbest bırakmıştır bu da yetmezmiş gibi Leyla'nın kaçırılmasında payı olduğunu da düşünmektedir. Kartal ve Efe, Leyla'yı bulabilmek için uğraşır. Efe bir ikilemde kalır. Efe, Leyla'yı bulabilmek için elinden gelenin fazlasını yapar ancak Kartal, ondaki aşırı duygusal tepkileri fark eder. Kartal, Leyla'nın ortadan kaybolmasıyla kendini kaybederken beklemediği bir darbeyi de Nezih'ten alırlar. Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

27-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler