Üç Kuruş Leyla Ölüyor Mu? Aslıhan Malbora Diziden Ayrılacak Mı?

Üç Kuruş Leyla Ölüyor Mu? Aslıhan Malbora Diziden Ayrılacak Mı?
Show TV’nin sevilen dizisi ‘Üç Kuruş’ta Aslıhan Malbora’nın hayat verdiği Leyla karakteri Üç Kuruş 22. Bölümde vuruluyor. Üç Kuruş Leyla öldü mü? Diziden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarının başarılı dizisi Üç Kuruş, Ay Yapım imzası taşıyan Çukur’un devamı niteliğinde çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad’ın kaleme aldığı aksiyon, dram ve polisiye türündeki Türk yapımı dizisinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosundan oluşan dizinin sevilen karakterlerinden ‘Leyla’yı Aslıhan Malbora canlandırıyor. Dizinin 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Leyla’nın vurulduğu görülüyor. Üç Kuruş Leyla ölüyor mu? Merak ediliyor. Başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Malbora diziden ayrılacak mı? İşte, merak edilenler…

 
Üç Kuruş Leyla’ya Ne Oldu?

Kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş’ın yer aldığı dizi 22. Yeni bölümü ile 11 Nisan Pazartesi akşamı Show TV’de ekranlara gelecek.

Üç Kuruş 22. Bölüm 1. Fragman

Üç Kuruş 22. Bölüm 2. Fragman

Üç Kuruş’un yayınlanan 22. Bölüm yeni fragmanında, Leyla’ya ne oldu merak ediliyor. Fragmanda, Efe (Ekin Koç), Leyla’yı Abisi Kartal (Uraz Kaygılaroğlu)’dan ister. Düğün hazırlıkları yapan Efe ile Leyla için kına gecesi organize edilir. Nikah Kıyarlar, ardından çift dans eder… Mutlu şekilde düğünleri devam ederken, Kılıç (Necip Memilli), Şesu’yu zorla konuşturup, Kartal ile Efe’nin nereye gideceğini öğrenir. Efe ile Kartal’ı izlediği anlarda ‘’Düğüne icabet etmemek olmaz!’’ dediği görülür. Daha sonra Kılıç, Leyla’yı vurur! herkesi şok eder. Leyla’ya ne olacak? Cevabı büyük bir merakla bekleniyor. 


Üç Kuruş Leyla Öldü Mü?

Düğün sırasında Kılıç’ın Leyla’yı vurmasıyla dağılan Kartal, Şahin’le yüzleşir. Kartal ve Şahin (Kartal’ın kardeşi)’in yumruk yumruğa kavgası ettiği görülür. Şahin’in sözlerine karşı, Kartal’ın ‘’Kız kardeşinin ölümüne sebep olan adam mı söylüyor bunu?’’ sözleri Şahin’i olduğu kadar, izleyiciyi de şoke ediyor. Şahin Kılıç’ın ailesine düşündüğünden çok daha büyük bir zarar verdiğini öğrenir.



Aslıhan Malbora Üç Kuruş Dizisinden Ayrılacak Mı?

Üç Kuruş dizisinin 28. bölümde final yapması bekleniyor. 22. Bölüm fragmanı izlenildiğinde, Kılıç tarafından vurulan Leyla ölecek mi? sorusu akıllara geliyor.

Kalan son 6 bölümden dolayı heyecanı git gide artacak dizide Leyla’nın ölmesi ve Aslıhan Malbora’nın diziden ayrılması mümkün gözüküyor.

Aslıhan Malbora Kimdir? Aslıhan Malbora Nereli, Yaşı Kaç?

Nereli: Afyonkarahisar

Yaşı: 27

Burcu: Koç

Boyu: 1.67

Aslıhan Malbora; 27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar’da dünyaya geldi.  Dizi ve sinema oyuncusu olan Aslıhan Malbora, yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul’a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Akademi 35.5 Sanat Evi’nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri aldı. Oyunculuğa 2017 yılında ‘Seven Ne Yapmaz’ dizisinde canlandırdığı ‘Zeynep’ rolü ile başladı.

Aslıhan Malbora Dizileri ve Filmleri

2017 – Seven Ne Yapmaz (Zeynep)

2018 – Kalbimin Sultanı (Saliha Sultan)

2018 – Ağlama Anne (Zeynep Fırıncıoğlu)

2019 – Her Yerde Sen (Ayda Akman)

2020 – Gel Dese Aşk (Derin Düdenli)

2020 – Aile Hükümeti (Zeyne) (Film)

2021 – Oluversin Gari (Derya)

2021 – Her Şeye Rağmen (Melaha) (Film)

2021 – Geçen Yaz (Ebru) (Film)

2021 – Üç Kuruş (Leyla Çaka)

2021 – Etkileyici (Leyla Demir)















11-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar