Ücretsiz Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Site Önerileri! Netflix’e Alternatif 7 TV Platformu

Ücretsiz Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Site Önerileri! Netflix’e Alternatif 7 TV Platformu
Dizi ve film izleyebileceğiniz ücretli ve abonelik gerektiren Netflix gibi sitelere alternatif, ücretsiz izleyebileceğiniz platformları sizler için araştırdık. İşte o siteler

Tv’nin yerini İnternet’in aldığı son yıllarda dizi ve filmleri ücretli izleyebileceğiniz Netflix gibi birçok dijital mecra bulunuyor. Ücretli dizi ve filmin izlenebildiği sitelere alternatif, ücretsiz izleyebileceğiniz siteleri sizler için araştırdık. Hayat pahalılığının herkesi zorladığı bu dönemde, üyelik ücreti, abonelik gibi şeylerin gerekmediği, bedava izleyebileceğiniz aynı zamanda yasal olan 7 platform bulunuyor. Bunları sizlere tanıtıp gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz siteler olarak öneriyoruz. İşte Netflix’e alternatif ücretsiz ve yasal olan 7 TV Platformu...

1 – Tubi TV

Tubi TV, yalnızca Birleşik Devletler’de bulunmaktadır. Fakat ABD’de sunucuları bulanan bir VPN kullanırsanız o zaman sorun olmayacaktır. Uygulamada kategorilere ayrılmış bir sürü ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Site size iki yıllık içerikler gibi göreceli olarak yeni sayılabilecek birçok içerik sunuyor.

Hizmeti kullanmak için kayıt olmanız gerekiyor. Bunu yaparken ad, doğum tarihi ve e-posta adresi girmeniz şart. Kayıt sürecinin bir parçası olarak e-posta adresinizi onaylamanız gerektiği için verdiğiniz adrese erişiminiz olduğundan emin olun.

Sitede gezinmek oldukça kolay. Ama her yapımda tabii ki reklam bulunuyor. Ancak seçilen videoların her biri için oynatma kalitesi oldukça yüksektir. Bundan dolayı videoları sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.
 

2 – Popcorn Flix  

Popcorn Flix, çeşitli türlerden oldukça geniş bir film yelpazesine sahip olan platformada yayınlar arasında yeni yapımları bulamayacaksınız, ancak kataloğunda klasik filmler, geçmişteki popüler TV hitleri ve muhtemelen unutulmuş olan kült B filmleri bulunuyor.

Yüzlerce filmi ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir akış servisi olan site, filmler ve diziler için ayrı bölümler olacak şekilde türe göre düzenlenmiş. Belirli dizi ve filmleri bulmak için temel arama özelliği de bulunuyor. Ayrıca, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüme de sahip. 

Kayıt olmak gerekmiyor. Ancak bu listedeki diğer çoğu site gibi burada da reklam izlemeniz gerekiyor. Bazı gömülü reklamlar şüpheli görünüyor. Bu yüzden zararlı yazılım koruması bulunan bir VPN kullanmak ve virüsten koruma yazılımını açık tutmak önemli.

ABD sunucuları üzerinden bağlanıldığında her yapıma ulaşılabiliyor. Filmler oldukça iyi kalitede ve sorunsuz çalışıyor.

 

3 – Yidio

Aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Platformdaki film kataloğu, Yidio’nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta.


4 – Sony Crackle

Crackle Sony’ye ait olduğu için Sony’nin kataloğunu sayfasında bulabilirsiniz. Eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Site, sürekli güncellendiği için her zaman izleyecek yeni bir şeyler bulabileceksiniz.

Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebilirsiniz. Site oldukça iyi düzenlenmiş. Hem popüler hem de arka planda kalmış ilginç yayınları kolayca bulabiliyorsunuz. Başlık, aktör veya türe göre arama yapabiliyorsunuz.

Videolara erişmek için hizmete kayıt olmak gerekmiyor, ancak bunu yapmak izleme listeleri oluşturmanızı sağlıyor.

Crackle sadece ABD’de hizmet veriyor. Bu yüzden ona farklı bir yerden erişmek için ABD’de sunucuları bulunan bir VPN kullanmak gerekiyor. Sitenin tek olumsuz tarafı reklam içermesi.


5 – SnagFilms

SnagFilms kült klasikler ve bağımsız filmler dahil 2.000’den fazla yapım sunuyor. Eğer indie filmleri ve belgeselleri seviyorsanız, SnagFilms tam size göre bir platform. Kataloğu çoğu türden dizi ve filmi kapsıyor.

Hizmeti kullanmak için kayıt olmanız gerekiyor, ancak diğer yayın izleme sitelerinde de olduğu gibi kayıt olmak basit ve anlaşılır bir süreç. Reklamlar kısa ve engelleyici değil. Ayrıca içerikler de iyi düzenlenmiş ve kolayca bulunabiliyor.

Bu sitedeki tek sorun, seçilen bazı yapımların oynatılamaması. Farklı ülkelerdeki VPN sunucularına bağlanılsa da pek bir fark görülmüyor. Ancak, oynatma kalitesi mükemmel.


6 – Pluto TV

Pluto TV film, spor yayınları, çocuk programları ve canlı TV yayını sunuyor. Birçok özelliğe sahip olmasına rağmen basit bir kullanıcı arayüzü vardır. Uygulamayı açtığınızda, ücretsiz filmler ve TV şovları için özel bir sekme ile karşılaşıyorsunuz. Listemizde bu kadar aşağıda bulunmasını sebebi, yukarıdaki yayın izleme hizmetlerine oranla sitede gezinmenin oldukça zor olması.

Aradığınız film veya diziyi bulmakta güçlük çekiyorsunuz fakat sonrasında oynatma kalitesi mükemmel.

Pluto TV’ye ABD dışından bağlanmak mümkün, ancak konumunuz, siteyi kullanmanın ne kadar zor olacağını belirliyor. Örneğin, İngiltere’de bulunuyorsanız, ya ROKU ya da Now TV ile bağlanmanız gerekiyor.

Kullanım kolaylığı için ABD’deki bir VPN sunucusu ile bağlanmanızı öneririz. Bu sayede hizmet çoğu cihazda doğrudan çalışacaktır.


7 – Vudu

Vudu Movies on Us, bolca ücretli ve ücretsiz film ve dizi sunuyor. Ücretsiz kataloğunda aklınıza gelebilecek her türden yüzlerce yapım bulunuyor. Reklam destekli ücretsiz filmler için harika bir koleksiyona sahip. Platforma düzenli olarak yeni filmler ekleniyor. Videolar 1080p çözünürlüğe kadar izlenebiliyor, yani görüntü kalitesi yeterli.

İnternet sitesi oldukça iyi düzenlenmiş, hangi yapımların ücretli hangi yapımların ücretsiz olduğu kolayca görülebiliyor. Belirli bir şey arıyorsanız temel arama özelliği de mevcut.

Hizmete üye olmanız gerekiyor ve bunu yapmaksa çok basit. Sadece ad, e-posta adresi, şifre girmeniz yeterli.

Her yapımı izlemeden önce reklam gösteriliyor, bu sayede site bunca içeriği ücretsiz olarak sunabiliyor. Seçtiğimiz başlıklara erişmek için ABD’deki sunuculara bağlanmak gerekiyor.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar