Mahsun Kırmızıgül Bergen filmini eleştirdi

Mahsun Kırmızıgül Bergen filmini eleştirdi
Vizyona giren Bergen filmi hakkında yorumlar gelmeye devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde olduğu Bergen filmine Mahsun Kırmızıgül'den eleştiri geldi.

'Acıların Kadını' olarak tanımlanan ünlü şarkıcı Bergen'in sıra dışı yaşam öyküsü film oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bergen karakteri ile film dikkat çekmeyi başardı. Galası yapılan ve 4 Mart'ta gösterime giren Bergen filmi ile ilgili birçok olumlu ve olumusuz yorum yapılıyor. Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül de Bergen filmi ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Mahsun Kırmızıgül Bergen filmi ile ilgili bir noktada ise eleştirilerini dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mahsun Kırmızıgül Bergen filmini bakın hangi açıdan eleştirdi!

Mahsun Kırmızıgül'den Bergen filmi yorumu

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül Bergen filmi ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Başrolde Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu ve Bergen'i canlandırdığı film için Mahsun Kırmızıgül'den şarkı eleştirisi geldi. Kırmızıgül Bergen şarkılarının Farah Zeynep Abdullah tarafından seslendirilmesine tepki gösterdi. Konu hakkında açıklama yapan Kırmızıgül, "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkılarını onun gibi asla söyleyemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

O anda sinemadan çıkıyorum!

Mahsun Kırmızıgül oyuncuların biyografi filmlerinde kendi sesleri ile şarkı söylemelerini doğru bulmadığını belirtti. Twitter hesabından yukarıdaki cümleleri yazan Kırmızıgül, Instagram hesabından da konu hakkında açıklamalarda bulundu. "Bunun tartışılacak bir yanı yok" diyen Mahsun Kırmızıgül açıklamalarına şöyle devam etti; "Neşet Ertaş, Cem Karaca, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir? Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim."

Büyük acılar çeken, yüzüne kezzap dökülen ve daha sonra öldürülen şarkıcı Bergen'in acı dolu hayat hikayesi beyaz perdeye yansıdı. Bergen filmi uzun süren hazırlık ve çekim aşamasından sonra seyirciyle buluştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen karakterini canlandırdığı filmle ilgili farklı yorumlar yapılıyor. Filmi beğenenler kadar bazı eleştirileri dile getirenler de var. Mahsun Kırmızıgül ise Bergen şarkılarının Bergen'in sesinden filme yansımamasına eleştiri getirdi.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar