Ufuk Özkan Organ Nakli İçin Başvurdu

Ufuk Özkan Organ Nakli İçin Başvurdu
Dizilerin ve filmlerin sevilen ve aranılan oyuncularından biri olan ünlü isim Ufuk Özkan’ın karaciğer yetmezliği sebebiyle organ nakline başvurduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden ve dün toprağa verilen ünlü şarkıcı ve sanatçı Özkan Uğur tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Uzun süre kanserle mücadele eden ve 69 yaşında bu hastalık sebebiyle hayata veda eden ünlü ismin ardından magazin dünyası bomba bir haberle sallandı. Son zamanlarda ünlülerin hastalıklarla mücadelesinde sayı artarken bu isimlere uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü ve başarılı oyuncu Ufuk Özkan da dahil oldu. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü isim geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada yanlış diyet sonucu bağışıklık sisteminin çöktüğünü açıklamıştı. Son olarak oldukça zayıflamış ve tanınmayacak bir halde görüntülenen ünlü isim yaptığı açıklamayla magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü isim son olarak karaciğer yetmezliği sebebiyle organ bağışı için başvuruda bulundu.

Organ Nakline Başvurdu

Karaciğer ve başka sağlık sorunlarıyla mücadele eden dizilerin ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncularından Ufuk Özkan’ın karaciğer yetmezliği sebebiyle organ nakli için başvuruda bulunduğu öğrenildi. 48 yaşında olan ve sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu yanlış diyet kurbanı olduğunu açıklamış ve bağışıklık sisteminin çöktüğünü belirtmişti. Çok fazla kilo verdiği görülen Ufuk Özkan’ın son olarak karaciğer yetmezliği sebebiyle organ bağışı için başvuruda bulunduğu ve bunun için sıraya girdiği öğrenildi. Hakkında siroza yakalandığı iddiaları da çıkan Ufuk Özkan son olarak Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri adlı filmde yer almıştı.

Açıklamada Bulundu

Ünlü isim Ufuk Özkan hakkında çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Ufuk Özkan yaptığı açıklamada “bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabi ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında. Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin tedavi sürecinin ise devam ettiği öğrenildi.

14-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar