Uğur Aslan Çok Sert Konuştu: Cenazelerimizin Üzerinde Tepinmeyin!

Uğur Aslan Çok Sert Konuştu: Cenazelerimizin Üzerinde Tepinmeyin!
Yargı Dizisinin başarılı oyuncusu Uğur Aslan yaşanan depremin ardından pek çok yakınını kaybetmişti. Oyuncu yaptığı paylaşımda sert sözler kullandı.

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden haftalar geçti. Binlerce insanın hayatını kaybettiği, on binlercesinin yaralandığı ve evsiz kaldığı depremin acıları dindirilmeye, yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ülke tarihinin en büyük depremleri arasına giren felaketin ardından pek çok ünlü isim ya da ünlü ismin yakını da hayata veda etti. Depremin ilk gününden beri yakınları ve depremzedeler için feryat eden başarılı oyuncu Uğur Aslan bu dönemde ailesinden pek çok kişiyi kaybetti. Hatay’da yaşayan abisi, yengesi ve yeğenlerini kaybettiğini duyuran oyuncu zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla bölgeye yardım edilmesi için çağrıda bulundu ya da felaket için yardım istedi. Büyük acı yaşayan oyuncu son olarak ise öfkeli bir paylaşımda bulundu ve yardım edenlere, depremzedeler üzerinden kazanç sağlamaya çalışanlara sert sözlerle yüklendi.

Cenazelerimizin Üzerinde Tepinmeyin!

Yargı dizisinin başarılı karakteri Eren Komiseri canlandıran oyuncu Uğur Aslan Kahramanmaraş depreminde pek çok yakınını kaybeden isimler arasında yer aldı. Ünlü oyuncu zaman zaman yardım çağrılarında bulundu ancak son paylaşımında bazı kesimlere çok sert sözlerle yüklendi. Uğur Aslan paylaşımında “Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter! Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık” ifadelerini kullandı. Oyuncu bir başka paylaşımında ise “kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce” ifadelerini kullandı.

Yakınlarını Kaybetti

Yaşanan büyük depremde yakınlarını kaybeden ünlü oyuncu depremin ilk gününden itibaren sesini duyurmaya çalışıyor. Uğur Aslan yaşanan felaketin ardından yaptığı paylaşımda “çok kötü bir gün geçiriyoruz. Özellikle Hatay’la ilgili çok soru işareti var. Benim ailem maalesef göçük altında ve biz artık onları kaybettik olarak var sayıyoruz çünkü onlara müdahale edebilecek herhangi bir süreç maalesef çalışamadı. Orada olan birtakım hasarlardan dolayı olduğu söyleniyor. Valimizin de yaptığı birtakım açıklamalar var. Oraya yardım gidebilmesi için alt yapılarla ilgili zaafların olduğu söylendi. Tek temennim kalanlar ile ilgili bir sürecin çalışması. Ailemden aldığım bilgiler doğrultusunda insanların kendi çabalarıyla insanları kurtarmaya çalışması” ifadelerini kullanmıştı. Oyuncunun son paylaşımları takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

24-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar