Nükhet Duru Tetikçinin Oğlu dizisine konuk olacak

Nükhet Duru Tetikçinin Oğlu dizisine konuk olacak
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri başlayan yeni dizilerden Tetikçinin Oğlu’nun kadrosuna ünlü şarkıcı Nükhet Duru konuk oyuncu olarak katıldı.

03 Medya tarafından hazırlıkları uzun bir süredir devam eden yeni dizi Tetikçinin Oğlu’nun çekimleri geçtiğimiz gün Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde başlamıştı. Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ve Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve usta oyuncular yer alıyor. Bir intikam ve mafya dizisi olarak hazırlanan dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve kanalın iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Başrolünde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un rol aldığı dizide ayrıca pek çok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin ünlülerden oluşan kadrosuna son olarak ise müzik dünyasının efsane isimlerinden biri olan ve son zamanlarda dizilerde de boy göstermeye başlayan ünlü şarkıcı Nükhet Duru dahil oldu. Ünlü ismin dizide bir pansiyon sahibini canlandıracak.

Nükhet Duru Tetikçi’nin Oğlu’nda

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri başlayan yeni dizilerden Tetikçi’nin Oğlu’nun kadrosu adeta ünlüler geçidine dönmüş durumda. Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Genco Özak, Bahar şahin, Esra Kızıldoğan, Baran Can Eraslan, Hilmi Cem İntepe, Kaya Akkaya gibi oyuncuların yer aldığı kadroya son olarak başarılı şarkıcı ve oyuncu Nükhet Duru dahil oldu. 03 Medya ve Same Film ortaklığında hazırlanan dizide ünlü şarkıcının bir bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağı ve dizide Metin’in kaldığı pansiyonun sahibi Ayla karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Tetikçinin Oğlu

03 Medya ve Same Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında mart ayının 3. Haftasında ekrana gelmesi beklenen yeni dizi Tetikçinin Oğlu şimdiden merak edilmeye ve beklenmeye başlandı. Seyirciler kadar sektörde de merakla beklenen dizinin ünlülerden oluşan kadrosu çekimlerin yapılacağı Bodrum’da bir araya geldi ve çekimler başladı. Karayurt Tersanesini işleten ve karanlık bir adam olan İskender, tetikçi Korkmaz’la karşı karşıya gelir. Nefes kesen olayların yaşanacağı ve aksiyonun ve gerilimin fazlasıyla seyirciye aktarılacağı dizide iki ünlü isim Şevket Çoruh ve Timuçin Esen karşı karşıya gelecek. Mafya ve karanlık olayların geçtiği hikayesiyle dikkatleri çeken dizi Gökhan Horzum tarafından kaleme alınıyor ve dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.

24-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar