Uğur Aslan’dan İtiraf: Şöhretten Şikayet Etmem

Uğur Aslan’dan İtiraf: Şöhretten Şikayet Etmem
Yargı dizisinin Eren Komiser’i Uğur Aslan dizinin sezon finalinin ardından kendini sahnelere attı ve sevenleriyle sahnelerden buluştu.

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan ve bu sezona damga vuran yeni dizilerden biri olan Yargı’nın başarılı karakteri Eren Komiser’i canlandıran ünlü isim Uğur Aslan setler dışında gösteri dünyasında da hız kesmiyor. Son dönemlerin başarılı isimleri arasında yer alan ve dizi çalışmasının yanı sıra, televizyon şov programıyla da sevenlerinin karşısına çıkan Uğur Aslan aynı zamanda gösterilerde de yer alıyor ve sevenleriyle buluşuyor. Ünlü isim Yargı Dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte hiç dinlenmeden soluğu Kıbrıs’ta bir gösteride aldı. Burada sevenleriyle buluşan Uğur Aslan birçok soruya cevap verdi. Uğur Aslan özellikle Yargı dizisi ile ilgili sorulara cevap verdi ve birbirinden çarpıcı itiraflarda bulundu.

Başarılı Olacağını Biliyordum

Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan Yargı dizisinin başarısını tahmin edip etmediğine ilişkin bir soruya cevap verdi. Uğur Aslan cevabında “Benim açımdan sürpriz olmadı. Sema ilk senaryoyu yazdığında ilk okuyanlardan biriyim. Ben ona da söyledim. İnanılmaz bir hikaye yakalamışsın, inanılmaz yazmışsın. Bundan başka türlü bir sonuç beklemek mümkün değildi zaten. Benim açımdan sürpriz olmadı açıkçası. Biraz kibirli oldu ama gerçekten hissettiğim şeyi paylaştım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu şöhretle ilgili soruya ise açık yüreklilikle cevap verdi ve “bizim işimizin geri dönüşünü almak sizi ne kadar çok insanın sevdiğiyle ilgili bir durum. Birçok sayıda insanın beni tanıyor olması iş anlamında bana kendimi iyi hissettiriyor. Mutluluk verici bir duygu. Bununla beraber çok ciddi şekilde sorumlulukta hissettiriyor insana. Yaptığınız her harekete dikkat etmeniz gibi tuhaf bir duyguyla yaşıyorum artık. Yolda yürürken, bir yerde oturup çay içerken oralarda biraz kafası karışık haldeyim ama bence müthiş bir duygu, şikayet edilecek bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Sahne Biraz Önde

Uğur Aslan ayrıca gösteri dünyasıyla dizi oyunculuğu arasında hangisini daha çok sevdiğini ve tercih ettiğini de açıkladı ve “ben sahneyi daha çok seviyorum. Sahnede şarkı söyleyip hikaye anlatmak falan benim açımdan o kadar değerli bir şey ki. Çünkü insanlarla çok sıcak temas halindesiniz. Bir şey söylüyorsunuz tepki alıyorsunuz. Şarkı bitiyor alkışlanıyorsunuz. Dizi ya da televizyon dediğiniz şey biraz daha soğuk bir alan. Onun da yayından sonraki geri dönüşleri çok haz verici. İkisi birbiriyle eş mi derseniz, sahne biraz bende daha önde” ifadelerini kullandı.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar