Evrim Alasya Çağatay Ulusoy’lu Terzi Dizisine Katıldı

Evrim Alasya Çağatay Ulusoy’lu Terzi Dizisine Katıldı
Netflix’te yayınlanacak olan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Terzi dizisinin kadrosuna genç oyuncu Evrim Alasya’da katıldı.

Tam bir yılan hikayesine dönen ve geçtiğimiz yılın başından itibaren sektörde konuşulan Terzi Dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. OGM Pictures tarafından hazırlıkları başlayan ve ilk başta Tv 8 için projelendirilen dizinin kanalda tanıtımları dahi yayınlandıktan sonra bir sorun çıkmış ve Tv 8 projeyi iptal etmişti. Daha sonra başka kanallarla da anlaşmaya çalışan ancak sorunlar yaşayan dizi en sonunda Netflix için hazırlanmaya karar verilmiş ve taraflar anlaşmıştı. Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu Terzi dizisinin 1. Sezon çekimleri halen devam ediyor. Dizinin çok yakında İnternet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşması beklenirken dizinin kadrosuna genç ve ünlü bir isim daha katıldı. Evrim Alasya’nın Terzi dizisi ile anlaştığı ve kadroda yer alacağı öğrenildi.

Terzi Dizisi Ne Durumda?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix’te seyirciyle buluşacak Terzi dizisinin 1. Sezon çekimleri devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Salih Bademci, Engin Şenkan, Olgun Şimşek ve daha başka birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Terzi Dizisinin kadrosuna son olarak genç ve güzel oyuncu Evrim Alasya dahil oldu. 1. Sezon bölümlerinin çekimlerinin iç içe devam ettiği dizinin ilk sezon çekimlerinin yakında tamamlanacağı ve ikinci sezon çekimlerinin ise kısa bir aranın ardından temmuz ayı içinde başlaması planlanıyor. Cem Kırcı tarafından yönetilen Terzi dizisinde bir terzinin çarpıcı ve sıra dışı hikayesi konu alınıyor. Dizinin çok yakında Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Evrim Alasya Kimdir?

Çağatay Ulusoy’lu Terzi dizisinin kadrosuna katılan genç oyunculardan Evrim Alasya 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen başarılı oyuncu İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ve ardından tiyatro ve dizi ve film setlerinde yer almaya başlamıştır. Birçok dizide rol alan genç oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Ihlamurlar Altında

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Bir İstanbul Masalı

-          Başka semtin Çocukları

-          Gece Sesleri

-          Muro

-          Gönülçelen

-          Vicdan

-          Benim Adım Gültepe

-          Güneşin Kızları

-          Akrep

-          Ve Kırmızı Oda bulunmaktadır.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar