Ümmü Gülsüm Kim Milyoner Olmak İster’e Damga Vurdu!

Ümmü Gülsüm Kim Milyoner Olmak İster’e Damga Vurdu!
Atv'de yayınlanan Kim Milyoner olmak ister'in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışan konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç yarışmaya damgasını vurdu. İşte detaylar!

Atv ekranlarında yayınlanan ve dünyanın ve Türkiye’nin en çok kazandıran yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak ister programı dün akşam (11.01. Cuma) yayınlanan bölümüyle hem sosyal medyada hem de seyreden izleyiciler arasında çok konuşuldu. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı yarışmanın dün akşam ki bölümünde özel bir yarışmacı vardır. Ümmü Gülsüm Genç adlı genç kız yarışmaya damgasını vurdu. Konuşamayan ancak konuşulanları duyan genç kız yarışmada hem izleyicilerin hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun büyük takdirini kazandı. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Ümmü Gülsüm yarışmada hem kendine güvenen ve konuşamamasını bir engel olarak görmeyen özgüveni hem de yarışmada cevapladığı sorularla herkesin takdirini kazandı.

Ümmü Gülsüm Genç Programa Damgasını Vurdu!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster’in dün akşam yayınlanan bölümüne katılan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm genç adlı genç kız damgasını vurdu. 4 yaşındayken geçirdiği ateşli bir hastalık sonucu konuşma yetisini kaybeden Ümmü Gülsüm Kim Milyoner Olmak İster’de herkesi şok etti ve takdirini kazandı. Kendisine sorulan soruların cevaplarını yanındaki tahtaya yazan Genç’in pozitif hali devamlı gülümsemesi ve sorulara verdiği cevaplar tüm seyircinin ve özellikle sosyal medyanın takdirini kazandı. Sosyal medyada gündem olan ve herkesin hakkında pozitif yorumlar yaptığı Ümmü Gülsüm’ün yılmayan ve hayata tutunmak için verdiği mücadele herkesin takdirini kazandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile sohbetini yazılı olarak yapan yarışmacı aynı zamanda sorulara verdiği doğru cevaplarla da uzun bir aradan sonra 11. Soruyu açtırmayı başaran ilk yarışmacı oldu.

11. Soruya Kadar Gelmeyi Başardı!

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan ve yarışmaya katılırken davet edileceğini düşünmediğini ve bu sebeple yarışmada herhangi bir hedefi olmadığını belirten Ümmü Gülsüm sunucunun sorduğu sorulara ilk sorudan itibaren doğru cevap vererek 11. Soruya kadar gelmeyi başardı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun da ilk defa bu soruyu açtırıyorum diyerek başarısını takdir ettiği genç kız 11. Soruyu cevaplamayarak yarışmadan çekildi ve 125 bin liralık ödülün sahibi oldu. Güler yüzü ve pozitif haliyle yarışmaya damgasını vuran Ümmü Gülsüm genç aynı zamanda sosyal medyada da gündem olmayı başardı ve herkesin takdirini kazandı.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar