Sevilen dizi Kadın final yapıyor! İşte Kadın'ın sürpriz final tarihi!

Sevilen dizi Kadın final yapıyor! İşte Kadın'ın sürpriz final tarihi!
Fox TV ekranları ile özdeşleşen dram dizisi Kadın'dan kötü haber geldi. Kadın dizisi hayranları bu habere çok üzülecek. Kadın final yapıyor. İşte final tarihi..

Reyting rekortmeni dizi Kadın için beklenen final kararı geldi. Daha öncesinde ortaya atılan iddialarda dizinin yeni sezonda yayınlanacak olan 17 bölümün ardından ekranlara veda edeceği söylenmişti. Final haberi gelen bu iddiaları netleştirdi.  Kadın dizisinin başrol oyuncusu güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede "Final okuduğumda ben! Ben böyle final görmedim arkadaş! Hemen 22. bölümü istiyorum"  notunu paylaşmıştı. Özge Özpirinçci'nin bu paylaşımı Kadın dizisi hayranlarını şoka uğrattı. Sosyal medya bu hikayenin ardından karıştı. Herkesin aklında 'Kadın dizisi final mi yapıyor?' sorusu canlandı. Peki Fox Tv'nin severek izlenen dizisi Kadın neden final yapıyor? İşte Kadın dizisinin final haberinin ardındaki o gerçek.

Kadın dizisi neden ve ne zaman final yapıyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan  Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici ve Feyyaz Duman’ın başrolde yer aldığı  Kadın dizisinin final yapmasının nedeni tabiki de reytingler değil. Yayın hayatına girdiği günden bu yana reytingleri tavan yapan dizinin izlenme oranları gayet iyiydi. Reytingleri iyi giden dizi hayranları Hatice ve Sarp'ın ölmesini bile kabullenmişti. Sarp'ın ölmesi sadece %20 reyting kaybettirdi. Fakat bu düşüş ne kanal ne de yapım şirketi pek dikkate almadı. Tek çözülemeyen sıkıntı senaryo oldu. Kadın dizisi senaristleri Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sarp karakterinin diziden ayrılmasının sonrasında bir türlü diziyi yeni bir düzene sokamadı. Sarp'ın ölmesinin ardından farklı bir hikayeye çevrilecekti fakat bu konuda başarılı olamadı. Kadın dizisinin 81. bölümden yani finalden sonra yazılan senaryosu kimseyi memnun etmedi. Hem kanal hemde yapım şirketi final sonrasında yazılan senaryoya bir türlü ısınamadı. Ve ortak bir kararla dizinin final yapması kararını aldı. 

Severek izlenen dizi bir efsaneydi ve öyle kalıp farklı bir senaryoya geçilmesi istenmedi. Fakat Kadın dizisinin zaman final yapacağına dair ne kanal ne de yapım şirketinden net bir açıklama gelmedi. Final haberi merakla beklenen Kadın dizisinin ne zaman final yapacağı henüz bilinmiyor. Açıklanınca siz değerli takipçilerimiz ile paylaşacağız..

11-01-2020
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler