Ünlü Çift Yeniden Evlendi - Şahitliği Sürpriz İsimler Yaptı

Ünlü Çift Yeniden Evlendi - Şahitliği Sürpriz İsimler Yaptı
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikinci kez nikah nikah masasına oturarak birbirlerine ikinci kez evet dediler ve yeniden dünya evine girdiler.

Magazin dünyası bugün bir nikah haberiyle sayfalarını renklendirdi. Sosyal medya ve magazin basınında geniş bir şekilde yer alan nikah töreninde evlenen çiftler daha önce bir kez evlenip anlaşamayan ve sonrasında boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı idi. Daha önce 2018 yılında evlenen ancak evliliklerini yürütemedikleri için 2019 yılında boşanan çift uzun süre sonra yeniden bir araya gelmiş ve yeniden evlenme kararı almıştı. İkinci kez nikah masasına oturan ve birbirlerine kinci kez evet diyen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin nikah törenine ise pandemi nedeniyle fazla davetli katılamadı. Çiftin nikah şahitlini ise sürpriz isimler yaptı. İşte Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın ikinci kez nikah masasına oturduğu törenden ayrıntılar.

İkinci Kez Nikah Masasına Oturdular!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı bugün yeniden nikah masasına oturarak birbirlerine ikinci kez evet dediler ve ikinci kez dünya evine girdiler. Daha önce 2018 yılında evlenen çift geçinemedikleri ve evliliği yürütemedikleri için bir yıl sonra 2019 yılında 10 dakikalık bir duruşma sonrasında boşanmışlardı. Çift o günden sonra bir süre ayrı kalsalar da daha sonra yeniden birlikte olmaya başlamışlar ve bir süre önce de yeniden evlilik kararı almışlardır. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı bu kararları gereği bugün ikinci kez nikah masasına oturdu ve sürpriz şahitler eşliğinde yeniden birbirlerine söz verdi ve evlilik için evet dediler. Pandemi nedeniyle nikah törenine 40 kişi katılırken nikah ise ünlü bir otelde kıyıldı.

Sürpriz Nikah Şahitleri!

Şarkıcı Sinan Akçıl ile ikinci kez nikah masasına oturan Burcu Kıratlı bugün yeniden dünya evine girerek ikinci kez evlendiler. Evlilikleri ünlü bir otelde 40 davetli arasında kıyılırken şarkıcı Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’yı nikah salonunda piyano çalarak karşıladı. Pandemi kurallarının uygulandığı nikah törenine ünlü isimler Sibel Can, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Hakan Akkaya, Semiraris Pekkan, Berkay, Özlem Ada Şahin, Selin İmer, Mustafa Ceceli katıldı. Burcu Kıratlı’yı piyano çalarak karşılayan Sinan Akçıl daha sonra gelinin önünde diz çökerek elini öptü ve gelini davetlilere takdim etti. Daha sonra nikaha geçilirken ünlü çiftin şahitliklerini de yine ünlü isimler yaptı. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın nikah şahitliğini ise İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Sibel Can ve Hatice Şendil yaptı.

22-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar