Türkü Turan Seni Çok Bekledim Dizisine Yeni Karakteriyle Dahil Oldu

Türkü Turan Seni Çok Bekledim Dizisine Yeni Karakteriyle Dahil Oldu
Star Tv'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'de Zahide karakterini canlandıran Türkü Turan ölerek diziye veda etti ancak başka bir karakter olarak yeniden diziye dahil oldu.

Seni Çok Bekledim uzun bir hazırlık sürecinden sonra geçtiğimiz haftalarda Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başladı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi Özcan deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner şahin, İlhan şen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan ve Nihan Büyükaaç’ın rol aldığı bir aşk ve intikam dizisi. Uzun süren çekimlerin bir kısmı Erzincan, bir kısmı da Katar’da gerçekleştirilen dizi Cuma akşamları seyirciyle buluşuyor. Her ne kadar şimdilik reytingleri istenilen seviyelerde olmasa da ilerleyen bölümlerde bu durumun düzeleceğini umut ediyor kanal ve yapım şirketi. Seni Çok Bekledim’de rol alan oyunculardan Zahide karakterine hayat veren güzel oyuncu Türkü Turan dizi yeni başlamasına rağmen diziden senaryo gereği ölerek ayrıldı. Henüz dizi yeni başlamasına karşın böyle apar topar bir ayrılık seyirciyi olduğu kadar Türkü Turan’ın hayranlarını da derin bir şoka uğrattı. Ancak gelen haberler acaba bu da olur mu denecek bir olayın yaşanacağını gösteriyor. Haberlere göre dizide Zahide karakterine hayat veren ve hikaye gereği ölen ve diziden çıkan Türkü Turan bu sefer başka bir karakter olarak diziye tekrar dönüyor. İşte detaylar!

Zahide Öldü Meryem Verelim

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve Cuma akşamları yayınlanan yeni dizilerden Seni Çok Bekledim’de garip, garip olduğu kadar da değişik bir olay yalanıyor. Dizi tarihinde eşine az rastlanan duruma göre Seni Çok Bekledim’de Zahide karakterine hayat veren ve son bölümde ölerek diziye veda eden Türkü Turan diziye yeniden dönüyor. Hayır hayır, Zahide yaşamıyor. Zahide öldü ve o karakterin hikayesi sona erdi. Bunun yerine Türkü Turan seni Çok Bekledim dizisine yeni bir karakter olarak dahil oluyor. Önce Zahide olan ve ölen Türkü Turan şimdi ise aynı dizide Meryem karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. Böyle bir durumun çok rastlanmadığı dizi tarihimizde bu durumun nasıl olacağı ise şimdilik belirsiz. Diziye Bahçıvan Hasan’ın kardeşi Meryem olarak yeniden dahil olan Türkü Turan ise bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Meryem Is Loading!

Star Tv’nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Seni Çok Bekledim’de son bölümde Zahide bir kaza sonrası öldü ve Zahide karakterini canlandıran Türkü Turan diziye veda etti. Ancak aradan bir hafta geçmeden bu sefer de Meryem karakteri olarak diziye tekrar dahil oluyor. Bu durumu sosyal medya hesabından paylaşan Türkü Turan “Meryem is loading” yazarak diziye yeniden dahil olacağını seyirciye duyurdu. Meryem karakterinin Zahide’nin aksine hayata boş vermiş bir karakter olarak öne çıkacak. Sözünü kimseden sakınmayan, hiç kimseye eyvallahı olmayan, hafif agresif bir karakter olan Meryem Bahçıvan Hasan’ın kız kardeşi olacak ve seyirciyi farklı bir serüvenin içine çekecek.

22-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar