Ünlü fenomen Taha Duymaz‘dan acı haber geldi

Ünlü fenomen Taha Duymaz‘dan acı haber geldi
Yaptığı bir ropörtajında "Ne zaman öleceğim belli değil, belki 19, 20 belki 25. En azından mutlu gideyim. Haksız mıyım? " diyen Taha Duymaz'ın vefatı takipçilerini üzüntüye boğdu

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’ne Hatay’daki evinde yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Deprem esnasında Hatay’da olan Taha Duymaz iki kardeşi, halası ve eniştesi ile birlikte enkazın altında kalmışlardı.

Ünlü fenomen Taha Duymaz‘dan acı haber geldi

20 yaşındaki Taha Duymaz’ın arkadaşı Ragıp Narin enkaz çalışmalarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendiriyordu. En son sosyal medya paylaşımında “Başımız Sağolsun” diyerek Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz’ın cansız bedenlerine ulaşıldığını duyurdu.

Dilan Polat “Hepimizin başı sağolsun.”

Fenomen Dilan Polat da yaptığı video paylaşımında  "Cenazelerini görmüş ablası; Melek varmış, yanında Umut, diğer yanında da Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Ne zaman öleceğim belli değil demişti

Yapmış olduğu yemek videolarına ilk önce burun bükülmüş olsa da sonra bir çok takipçiye ulaşan Duymaz bir sosyal medya fenomenine dönüşmüştü. Yaptığı bir ropörtajında "Ne zaman öleceğim belli değil, belki 19, 20 belki 25. En azından mutlu gideyim. Haksız mıyım? " ifadeleriyle herkesin burun direğini sızlatan Duymaz'ın vefatı takipçilerini üzüntüye boğdu.

Defalarca öldü haberi çıkmıştı

Depremin ilk gününden beri kendisinde sağlıklı bilgi alınamamış Gülben Ergen vefatıyla ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ablası Semiha Duymaz vefat söylentilerini yalanlamış enkaz çalışmalarının sürdüğünü belirterek “"Arkadaşlar bu hesap kardeşimi gerçekten yürekten sevenler için, bu süreçte sevenlerine haber vermek için açık. Ben bu kötü konuşan, yorum yapan insanlara sesleniyorum. Acımız çok, bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip, oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak çok kolay. Tek dileğim Allah size yaşatmasın. Taha, Melek, Umut, halam, eniştem benim kanlarım, canlarım. Yeni fenomen olmadı sonuçta. İsteseydim ilk baştan prim yapar, takipçi yükseltirdim kardeşimin arkasından. Lütfen Allah için susun artık ve biz de kardeşimize kavuşalım.Bu zamana kadar sustum. Acımı sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden yaşayamıyorum. Kardeşlerim, halam, eniştem enkaz altında. Ben yabancı değilim; canlarım, kanlarım, hayatlarım onlar. Hâlâ bekliyoruz. Geldim geleli sadece bir kere annemi görmeye gittim. Burada her çıkan cesede, onlardır diye ölü ya da diri bir umutla bakmaktan psikolojimi anlayamazsınız. Siz bu duyguyu, bu acıyı hissedemezsiniz. Bu boş konuşan, 'saklıyor' diyen, 'prim yapıyor' diyen insanlar Allah size yaşatmasın dilerim.” demişti.

17-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar