Merve Boloğur’un Taha Duymaz pişmanlığı

Merve Boloğur’un Taha Duymaz pişmanlığı
Merve Boloğur , “Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm. Gittiğin yerde güzel uyu!” şeklindeki paylaşımıyla yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli deprem enkazında hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın hayatını kaybetmezi takipçilerini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Depremin 12. Gününde ancak cansız bedenine ulaşılan Duymaz’ın ardından üzülen ve pişmanlığını dile getiren isimlerden biriside ünlü oyuncu Merve Boloğur oldu.


Merve Boloğur’un Taha Duymaz pişmanlığı


Taha Duymaz’ın vefat etmeden önce instagram üzerinden kendisine gönderdiği “ Abla ben de İstanbul’dayım. En çok hangi kafelere gidiyorsun. Umarım karşılaşırız. Seni çok seviyorum.” mesajını paylaşan Merve Boloğur , “Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm. Gittiğin yerde güzel uyu!” şeklindeki paylaşımıyla yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.


Kardeşi de hayatını kaybetti


Taha Duyma depremden bir hafta önce kız kardeşi Melek Nur ile Hatay merkezde bulunan halası Hatice Demiralp’e (45) misafirliğe gitti.  Akevler Mahallesi Saray Apartmanı’ nda bulunan ev ilk depremde yıklıldı. Taha Duymaz, kız kardeşi Melek Nur Duymaz, halası Hülya Demiralp ve eniştesi Cuma Demiralp bina enkazının altında kaldılar. İlk günden beri süren arama çalışmalarında 17 Şubat günü Taha Duymaz ve kız kardeşinin cansız bedenlerine ulaşıldı. 


Ablası instagram hesabını kapattı


Daha önce Taha’nın ve kızkardeşinin enkaz altında kaldığını ve durumunun ne olduğunun belli olmadığını söyleyen ablası Semiha Durmaz’da  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile acı haberi duyurdu : ” "Kaybımız büyük, ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bunda sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin" diyerek instagram hesabını kapattığını da ilan etti.Abla Semiha Duymaz daha sonra kardeşlerinin enkaz altından çıkarılan eşyalarını paylaşarak “Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.

Taha Duymaz:”Ben çok yaşamam!”


Ölümü kısa zamanda twitterde trend topic olan Taha Duymaz yayınladığı bir videosunda "Gelecekle ilgili planların ne?" sorusuna verdiği cevap takipçilerinin ve sevenlerinin üzüntüsünü katladı: "Açıkçası ben geleceği görmüyorum. Yarına kadar kalır mıyım ölür müyüm bilmiyorum. Ben az yaşayacağımı düşünüyorum. Neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama ben çok yaşamam. Az yaşayacağımı düşündüğüm için de geleceğe dair planlar yapmıyorum".Ayrıca Armağan Çağlayan'ın programındakimbilir 19, 20 belki 25 yaşında öleceğim demişti.

18-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar